Ми у Facebook
30.06.2021, 10:00

На останніх хвилинах Україна вирвала перемогу у Швеції і пробилася у чвертьфінал Євро-2020

Збірна України здобула історичну перемогу. Вперше за часів незалежності ми пройшли до чвертьфіналу головної футбольної події Європи! Збірна України обіграла Швецію і пробилася у чвертьфінал Євро-2020
Футболісти збірної України у вольовому поєдинку 29 червня обіграли збірну Швеції в матчі 1/8 фіналу Євро-2020 з рахунком 2:1.

Першими відкрили рахунок наші хлопці - Зінченко відзначився після подачі Ярмоленка на 27 хвилині, шведи зрівняли рахунок на 43-й. Другий тайм виявився нерезультативним. І здобути омріяну перемогу наша збірна змогла лише наприкінці доданого часу, на 121-й хвилині Артем Довбик забив переможний гол!






Додамо, що у першому екстра-таймі збірна Швеції залишилася в меншості. Даніельсон зіграв у м'яч, та одночасно – жостко в ногу Бєсєдіну, який лише за кілька хвилин до того замінив Яремчука. У результаті Даніельсон отримав червону картку, а Бєсєдіна довелося вимушено замінити Циганкову.



Україна вперше в історії виходить до чвертьфіналу єврорпейського чемпіонату.

Наступний матч наша збірна зіграє 3 липня в Римі проти збірної Англії, яка сьогодні вибила з турніру Німеччину. Інші три пари чвертьфіналістів: Швейцарія – Іспанія, Бельгія – Італія, Чехія – Данія.

Вболіваємо за збірну разом!





На правах реклами