Ми у Facebook
03.07.2021, 16:25

У Дубно чоловік погрожував знести у повітря відділення поліції

У місті Дубно, що на Рівненщині затриманий чоловік погрожував місцевій поліції - розправою. Про це інформує Поліція Рівненської області.
Вчора, 2 липня, близько 13:40, до поліції зателефонував 46-річний житель Дубенського району, який повідомив, що підірве відділення поліції в місті Дубно.

Після отриманого виклику правоохоронці спільно з працівниками ДСНС евакуювали з адмінбудівлі понад 50 відвідувачів та поліцейських. Після чого провели ретельне обстеження приміщення відділку та прилеглої території — будь-яких вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Зловмисника поліцейські виявили за місцем проживання в селі Судобичі.

Як з’ясувалося, він вже неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за порушення ПДР, дрібне хуліганство та тричі — за завідомо неправдивий виклик спеціальних служб.

Чоловік був затриманий відповідно до статті 208 УПК України. Затриманий пояснив свій вчинок тим, що не задоволений роботою поліції, тому таким чином вирішив поквитатися.

За попередньою інформацією відкрито кримінальне провадження за статтею 259 частина 1 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи псування об'єктів власності) КК України. В рамках проведення кримінального провадження призначено проведення судово-психіатричної експертизи.







На правах реклами