14.07.2021, 13:45
Сезон вишні: як приготувати смачні налисники
Налисники з вишнею це ще одна страва, яка вразить своїм досконалим смаком.
Існує безліч рецептів з відмінностями у приготуванні самих млинців і вишневої начинки. Пропонуємо приготувати один із варіантів цього корисного та смачного десерту.
Існує безліч рецептів з відмінностями у приготуванні самих млинців і вишневої начинки. Пропонуємо приготувати один із варіантів цього корисного та смачного десерту.
Для налисників нам потрібно:
- 500 мл. коров'ячого молока
- 2 яйця
- 2 ст.л. без гірки цукру
- 200 гр. борошна пшеничного просіяного через сито для насичення киснем
- 2 ст. л. соняшникової олії
- 0,5 ч.л. ванільного цукру та щіпка солі.
для начинки:
- 450 гр. вишні без кісточок (свіжа, морожена вишня, також можна використовувати вишні консервовані у власному соку)
- 4 ст.л. цукру
- 1 столова ложка крохмалю.
На першому етапі нам потрібно замісити тісто. Для цього беремо глибоку миску, вбиваємо в ємність яйця і додаємо до них цукор за смаком та збиваємо. Далі додаємо молоко, ванілін, сіль і гарненько перемішуємо міксером. Поступово додаємо борошно. Потім вливаємо в тісто дві ложки рослинної олії і знову все перемішуємо. Смажимо налисники.
Готуємо вишню для начинки:
Відправляємо вишню без кісточок у каструлю. Змішуємо цукор і крохмаль, всипаємо суміш до вишні, перемішуючи. Варимо в такий спосіб ще три хвилини. Загортаємо акуратні рулетики.
Прикрашаємо ягодами, морозивом або цукровою пудрою. Смачного !!!
- 500 мл. коров'ячого молока
- 2 яйця
- 2 ст.л. без гірки цукру
- 200 гр. борошна пшеничного просіяного через сито для насичення киснем
- 2 ст. л. соняшникової олії
- 0,5 ч.л. ванільного цукру та щіпка солі.
для начинки:
- 450 гр. вишні без кісточок (свіжа, морожена вишня, також можна використовувати вишні консервовані у власному соку)
- 4 ст.л. цукру
- 1 столова ложка крохмалю.
На першому етапі нам потрібно замісити тісто. Для цього беремо глибоку миску, вбиваємо в ємність яйця і додаємо до них цукор за смаком та збиваємо. Далі додаємо молоко, ванілін, сіль і гарненько перемішуємо міксером. Поступово додаємо борошно. Потім вливаємо в тісто дві ложки рослинної олії і знову все перемішуємо. Смажимо налисники.
Готуємо вишню для начинки:
Відправляємо вишню без кісточок у каструлю. Змішуємо цукор і крохмаль, всипаємо суміш до вишні, перемішуючи. Варимо в такий спосіб ще три хвилини. Загортаємо акуратні рулетики.
Прикрашаємо ягодами, морозивом або цукровою пудрою. Смачного !!!
Категорія: Новини > Споживач
Автор: Вікторія ТРОФIМОВА Переглядів: 3417Інші статті рубрики:
Правохоронці збирають докази ракетних обстрілів Рівненщини
Під час останніх кількох повітряних тривог в області працювало ППО, правоохоронці зібрали докази злочину ворога.
переглядів: 225
У Рівному курсує менше тролейбусів, але працюють всі маршрути
У Рівному 30 листопада зменшили кількість тролейбусів, які перевозитимуть пасажирів.
переглядів: 227
На Рівненщині діятимуть екстрені відключення світла
Екстрені відключення світла будуть застосовані для Рівного та Рівненського району.
переглядів: 299
Прогноз погоди на Рівненщині: хмарно з проясненнями
На території Рівненської області очікується хмарна погода з періодичними проясненнями.
переглядів: 212
Нова система екстреної медичної допомоги діятиме з 1 січня 2025 року
З наступного року українці отримають швидшу та якіснішу екстрену медичну допомогу. Реформа екстреної медичної допомоги спрямована на те, щоб кожен пацієнт отримав необхідну медичну допомогу вчасно та в повному обсязі.
переглядів: 362