Ми у Facebook
18.07.2021, 01:23

Який букет вибрати на день народження?

Квіти – ідеальний подарунок на будь-яке свято, важливо лише правильно підібрати букет. Кожна квітка у композиції має своє значення, яке обов’язково слід враховувати, купляючи презент для дружини, колеги, родича, друга.
Квіти обожнюють молоді дівчата, заміжні дами і жінки в літах, їх приємно отримувати навіть чоловікам в якості презента на ювілей.

Який букет подарувати на день народження


Букет квітів, як і інші подарунки важливо вибирати індивідуально, опираючись на вподобання, вік, соціальний статус та інші особливості отримувача. На день народження можна підібрати:

• троянди – червоні – коханій дівчині, білі, ніжно-рожеві – юній дамі, жовті – подрузі чи колезі по роботі;
• лілії – ідеальне рішення для сестри, подруги, вони підходять для жінок будь-якого віку та соціального статусу;
• хризантеми, іриси – для мами, бабусі, також вони стануть гарним рішенням, якщо іменинник – чоловік;
• незабудки, ромашки, польові квіти – чудовий варіант для юної дами на шістнадцятиріччя чи повноліття, вони символізують чистоту, простоту, легкість, дозволяють передати чисту платонічну любов, щирість, захоплення.

Будь-яка жінка оцінить букет, квіти у якому підібрані під колір очей або ж композиція буде виконана у її улюбленому кольорі. Для жінок практично немає обмежень в оформленні. Мужчині краще підібрати стриманий строгий букет із масивними бутонами в темних тонах, не варто його прикрашати додатковими аксесуарами. Композицію слід вибирати в трикутній чи пірамідальній формі, в однотонній упаковці.

Букет із цукерків як альтернатива квітковому


Букети із цукерків в якості подарунку набули популярності зовсім недавно. Тепер їх часто дарують на:

• день народження;
• весілля;
• професійне свято;
• 1 вересня;
• останній дзвінок;
• випускний.

Такий букет – ідеальне рішення для подарунку чоловікові, вчителю, колезі по роботі. Він ніколи не виглядатиме як натяк на симпатію, проте ідеально передасть повагу та бажання зробити приємний сюрприз людині.

Букет із цукерків – чудова альтернатива квітковому, проте, в порівнянні з квітами, підходить не на кожну подію. Зробити його ще більш оригінальним та універсальним можна з допомогою поєднання живих квітів та солодощів. Квітковий чи цукерковий букет, цікаві композиції для подарунку можна підібрати та замовити на сайті компанії «UFL». Оптимальні ціни, кур’єрська доставка, великий вибір квітів, індивідуальний підхід до створення кожної композиції гарантований.





На правах реклами