Ми у Facebook
02.08.2021, 14:35

Євген Кучерук: "Майбутнє нашого міста належить саме нам"

Євген Кучерук - керівник ЦРЛ, великий фахівець своєї справи і просто прекрасна людина. За його плечима потужний колектив, десятки років плідної праці, досягнень та звершень та звершень: сотні лікарів, які змогли себе знайти та зреалізувати, тисячі людей, яким допомогли і врятували життя.
За період боротьби з коронавірусом Центральна міська лікарня під керівництвом Євгена Філімоновича довела, що рівненські лікарі здатні творити дива і готові щоденно рятувати життя людей.

Євгена Кучерука за час боротьби з пандемією назвали тим, хто робить неможливе. Адже цей час довів, що ЦМЛ є сучасним медичним закладом справді європейського рівня.

Прекрасний комунікатор і лікар-організатор із величезним досвідом Євген Кучерук легко налагоджує зв’язки, залучаючи до співпраці найпередовіші клініки Європи та України, отримуючи від них підтримку, технології, обладнання та практичний досвід фахівців.


Його ентузіазм викликає захват і долає всі перепони. Він має багато планів і мрій. Однією з таких було відкриття кисневої станції на території Центральної міської лікарні і ця мрія стала реальністю. Вона є однією з найпотужніших в Україні. 2,5 тисячі кубів кисню на добу може виробляти. Якщо на балони, то це 400 балонів.

Євген Кучерук доводить, що зусилля однієї людини здатні творити історію та змінювати Рівне…





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ