Ми у Facebook
02.08.2021, 19:30

Під час п'яної бійки на Рівненщині серйозно поранили 21-річного чоловіка

31 липня в одному із барів Рівненщини відбулася бійка за участі близько 10-ох осіб. У результаті інциденту із ножовим пораненням до лікарні доставили 21-річного жителя Вараша, а 19-річного — помістили в ізолятор тимчасового тримання.

У поліції Рівненської області повідомляють, що під час відпочинку в кафе між двома малознайомими молодиками напідпитку виник конфлікт на ґрунті особистих неприязних відносин. Усе почалося нібито із банального прохання дати цигарку, на що спочатку 21-річний вдарив в обличчя 19-річного, а той у відповідь наніс розкладним ножем удар у живіт.



Потерпілого госпіталізували до лікарні із проникаючим пораненням черевної порожнини та пошкодженням внутрішніх органів. Після проведеного оперативного втручання медики оцінюють його стан як тяжкий.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України, слідчі затримали 19-річного варашівця у порядку статті 208 КПК. Йому повідомили про підозру у скоєному злочині. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Підозрюваному загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.






На правах реклами