Ми у Facebook
05.08.2021, 17:35

Відбивні з баклажанів за 5 хвилин: дуже швидко і смачно

Для ніжних відбивних з баклажанів можна використовувати різні начинки, а правильне приготування перетворить його в страву повсякденного і святкового столу.
Весь процес неймовірно простий і досить швидкий. Відбивні виходять смачними та поживними.

Інгредієнти:

Баклажан — 2 шт.
Яйця — 3 шт.
Борошно
Панірувальні сухарі
Сіль
Перець
Соняшникова олія

Приготування:

Баклажани очищаємо від шкірки та нарізаємо на тонкі скибочки. Солимо і залишаємо на 10 хвилин, щоб баклажани пустили сік. Злегка відбиваємо кожний шматочок баклажан. В окремій мисці збиваємо яйця, солимо і перчимо.
Кожен шматочок обвалюємо спочатку в борошні, потім в яйці. Обсмажте з двох сторін до золотистої скоринки.

фото з інтернету
фото з інтернету

Викладаємо на розігріту сковороду з соняшниковою олією.
Обсмажуємо з двох сторін до рум'яної скоринки. Викладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ