Відбивні з баклажанів за 5 хвилин: дуже швидко і смачно
Інгредієнти:
Баклажан — 2 шт.
Яйця — 3 шт.
Борошно
Панірувальні сухарі
Сіль
Перець
Соняшникова олія
Приготування:
Баклажани очищаємо від шкірки та нарізаємо на тонкі скибочки. Солимо і залишаємо на 10 хвилин, щоб баклажани пустили сік. Злегка відбиваємо кожний шматочок баклажан. В окремій мисці збиваємо яйця, солимо і перчимо.
Кожен шматочок обвалюємо спочатку в борошні, потім в яйці. Обсмажте з двох сторін до золотистої скоринки.

Викладаємо на розігріту сковороду з соняшниковою олією.
Обсмажуємо з двох сторін до рум'яної скоринки. Викладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.

готуємо баклажани, смачні рецепти, відбивні, баклажани, готуємо
Мерехтливі крашанки у тренді Великодня 2025

Цьогорічним святковим хітом у соцмережах стали так звані «мерехтливі» великодні яйця — стильний і простий спосіб оновити традиційне фарбування. Такий ефект можна легко досягти, скориставшись звичайною пляшкою червоного вина.
переглядів: 67
Як мінімізувати ризики стейкінгу?

Стейкінг дає змогу власникам певних криптовалют активно брати участь у блокчейн-мережах. Користувачам це вигідно. Насамперед через заробіток винагород і підтримку проєктів, які їм потрібні. Та й загалом стейкінг доступний завдяки відносно простим алгоритмам. Але тут потрібно враховувати можливі ризики та знати, як їх уникнути чи мінімізувати.
переглядів: 578
Сьогодні буде потужна магнітна буря

Сьогодні, 17 квітня, очікується потужне геомагнітне збурення.
переглядів: 79
Запечена яєчня з фетою та помідорами: поживний сніданок із середземноморським акцентом

Яєчня, запечена з соковитими помідорами та ніжною фетою, – це швидкий і корисний варіант для сніданку чи легкої вечері. Усього кілька інгредієнтів, мінімум зусиль – і страва готова за лічені хвилини.
переглядів: 88
Що робити, якщо розсада томатів чорніє та падає: поради проти чорної ніжки

Чорна ніжка — грибкове захворювання, яке вражає кореневу шийку молодих рослин. Стебло темніє, стоншується і загниває, розсада падає й гине.
переглядів: 338