Відбивні з баклажанів за 5 хвилин: дуже швидко і смачно
Інгредієнти:
Баклажан — 2 шт.
Яйця — 3 шт.
Борошно
Панірувальні сухарі
Сіль
Перець
Соняшникова олія
Приготування:
Баклажани очищаємо від шкірки та нарізаємо на тонкі скибочки. Солимо і залишаємо на 10 хвилин, щоб баклажани пустили сік. Злегка відбиваємо кожний шматочок баклажан. В окремій мисці збиваємо яйця, солимо і перчимо.
Кожен шматочок обвалюємо спочатку в борошні, потім в яйці. Обсмажте з двох сторін до золотистої скоринки.

Викладаємо на розігріту сковороду з соняшниковою олією.
Обсмажуємо з двох сторін до рум'яної скоринки. Викладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.

готуємо баклажани, смачні рецепти, відбивні, баклажани, готуємо
Дуже смачно й вишукано: Полуничне тірамісу з вершковим кремом

Якщо вам видається нудним класичний десерт тірамісу, спробуйте приготувати сезонне, полуничне. О, цей неперевершений смак вас вразить!
переглядів: 141
Як вимити нітрати з овочів та фруктів: Дієві методи очищення продуктів

Сезон свіжих овочів та фруктів набирає обертів, але попри користь у цих продуктах можуть міститись нітрати. Як вберегтися від шкідливого впливу корисних продуктів? Миємо й ще раз миємо.
переглядів: 824
Як перетворити брудну воду в питну

Щоби знизити ризик виникнення інфекційних захворювань на уражених територіях потрібно знати як перетворити забруднену воду в придатну до споживання.
переглядів: 227
Як обрізувати малину в червні для майбутніх урожаїв?

Бажаєте збільшити врожай малинки? Проведіть обрізку зайвих пагонів і результат не забариться! Сьогодні розповімо, як це зробити правильно.
переглядів: 454
Уряд України вирішив спростити процес оформлення паспортів

Процес оформлення паспортів стане легшим, особливо для громадян, які перебувають за кордоном. Кабінет міністрів дозволив Державній міграційній службі та дипломатичним установам отримувати витяги з Державного реєстру актів цивільного стану громадян.
переглядів: 677