Ми у Facebook
09.08.2021, 12:30

На Хмельниччині невідомі жорстоко вбили лебедів

У Летичівському районі на Хмельниччині невідомі убили дві сім’ї лебедів та одне з пташенят, що мешкали на місцевих водоймах. Про надзвичайну подію, яка сталася у селі Білецьке, повідомили у соцмережах.
"Ну що друзі!? Вчора розпочався сезон полювання і як завжди наші люди нормально почати його не можуть. Перший день, а наслідки вже є. Летичівський район, село Білецьке, два ставки там, на яких було дві сім'ї лебедів. Вчора недолюдина, перестріляла, пізно ввечері, і великих і малих, залишилось здається всього троє маленьких. Всюди кров, пір'я, і одне мале лежить мертве по дорозі", - йдетьсі у дописі.


За словами місцевих мешканців, учора ввечері, після 10 години, вони почули постріли біля ставків, проте піти та подивитися, що відбувається, ніхто з селян не ризикнув. На ранок на березі знайшли тіло лише одного пташеняти. Дорослих лебедів не було, лише бачили люди кров та розкидане пір’я.


На місце події викликали поліцію та лікарів. Медики зробили розтин птахів, аби дістати кулі, за допомогою яких можна було би вирахувати стрілка, проте в тілах їх не виявили. Попередньо у злочині звинуватили мешканця сусіднього села. Проте під час спілкування з поліцією він свою причетність заперечив. Тіл вбитих лебедів у нього також не знайшли.


В живих залишилося троє пташенят, які, за словами лікарів, без допомоги загинуть.









На правах реклами