Ми у Facebook
10.08.2021, 15:02

Рецепт домашнього яблучного печива - смачно та корисно

Рецепт, що смакує усій родині.
Інгредіенти (на 8 шт):

- 200 гр м'якоті яблука (~ 2 шт)
- 80 гр манної крупи
- 2 ст.л. лимонного соку
- 100 гр родзинок
- 130 гр будь-якого борошна
- 1 ч.л. розпушувача
- 50 мл рослинного масла

ЯК готувати:

1. Яблуко очищаємо від шкірки і натираємо на крупній тертці.
2. Додаємо лимонний сік, родзинки, манку і перемішуємо. Відправляємо в холодильник на 1 годину.
3. Після цього додаємо масло, борошно, розпушувач і замішуємо тісто. Викладаємо його на деко, застелене пергаментом.
4. Вирівнюємо, щоб вийшов прямокутник висотою ~ 1 см, і нарізаємо на 8 рівних частин.
5. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці близько 30-40 хвилин.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ