Ми у Facebook
13.08.2021, 10:30

3 рецепти приготування сирників для ідеального сніданку

Що може бути краще вранці, ніж горнятко кави з ароматними сирниками? Рецепт цієї страви можна знайти в будь-якій кулінарній книзі, але один з найбільших плюсів – можливість варіювати стандартний набір інгредієнтів і створювати щось нове.

Прості сирники





Необхідні інгредієнти:

- 250 г сиру
- 5 ст. ложок борошна
- 3 ст. ложки цукру
- 1/4 ч. ложки солі
- 1 яйце
- 1 пакетик ваніліну (за бажанням)
- олія для смаження

Приготування:

Розтерти яйце з цукром, додати сіль, цукор, борошно, ванілін, сир. Замісити тісто. Скачати 5-6 кульок. Кульки притиснути, щоб вийшли пишні коржі. Обваляти злегка в борошні. Смажити в розігрітій олії на середньо-слабкому вогні, по 5 хвилин з кожного боку.

Сирники без муки





Інгредієнти:

- 500 гр сиру
- 2 шт яєць
- 50 гр цукру
- 50 гр манної крупи
- сіль за смаком
- 10 гр ванілі

Приготування:

Вбити яйця в чашці, додати 2 столові ложки манки (50 грам), ретельно розмішати і залишити набухати. Сир перетерти з цукром, сіллю, ванільним цукром. Змішати сир і яйця. Сформувати колобки, обвалювати в борошні і обсмажувати в олії на середньому вогні під кришкою.

[url]Сирники з бананом[/url]



Інгредієнти:

- 0,5 кг сиру
- 2 шт бананів
- 150 гр борошна
- 40 гр родзинок
- 2 гр ваніліну

Приготування:

Підготуйте родзинки на сирники з бананом. Рецепт простий: залийте гарячою водою, залиште на 10 хвилин. Потім злийте воду, промийте. Треба очистити банан від шкірки. З м'якоті приготуйте пюре.
Сир перетріть через сито, щоб не було грудочок. З'єднайте пюре з сиром, додайте приблизно половину борошна, ванілін, родзинки. Змішайте інгредієнти в однорідну масу.
Зліпіть невеликі бананові сирники. Рецепт пропонує використовувати борошно, але також його можна замінити манкою. Обваляйте кожен коржик в борошні (або у манці).
Смажте на розігрітій олії до золотої скоринки з двох сторін.





На правах реклами