06.10.2021, 18:58
Швидкі та смачні сирні коржики з зеленню: цікавий рецепт
Рецепт дуже смачних коржиків, які ви можете з легкістю приготувати
Вони неймовірно просто і швидко готуються. Відмінно поєднуються з різними основними стравами на столі. З'їдаються завжди всіма з величезним задоволенням і виходять у кожної господині. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся, інформує Ukr.Media.
Інгредієнти:
300 гр сметани 15-20%
3 яйця
200 гр твердого сиру
4-5 столових ложок борошна
1 пучок зелені
щіпка солі
рослинна олія для смаження
Приготування:
У першу чергу в окрему ємність відправляємо яйця, сметану і дрібку солі. Віночком все добре перемішуємо. Можете для цього процесу використовувати міксер.
Потім по одній столовій ложці додаємо борошно, добре перемішуючи після кожного додавання.
В результаті ми отримуємо тісто, яке по консистенції нагадує тісто для оладок.
Тепер, використовуючи тертку, натираємо на дрібній фракції твердий сир.
Дрібно нарізаємо зелень і перекладаємо разом з підготовленим сиром до решти інгредієнтів. Добре перемішуємо.
Потім розігріваємо сковороду з невеликою кількістю рослинної олії.
Тепер виливаємо сюди 2-3 столові ложки тіста і рівномірно розподіляємо по сковороді.
Обсмажуємо коржі по 3-5 хвилин з кожного боку. До столу подаємо теплими.
Смачного!
Інгредієнти:
300 гр сметани 15-20%
3 яйця
200 гр твердого сиру
4-5 столових ложок борошна
1 пучок зелені
щіпка солі
рослинна олія для смаження
Приготування:
У першу чергу в окрему ємність відправляємо яйця, сметану і дрібку солі. Віночком все добре перемішуємо. Можете для цього процесу використовувати міксер.
Потім по одній столовій ложці додаємо борошно, добре перемішуючи після кожного додавання.
В результаті ми отримуємо тісто, яке по консистенції нагадує тісто для оладок.
Тепер, використовуючи тертку, натираємо на дрібній фракції твердий сир.
Дрібно нарізаємо зелень і перекладаємо разом з підготовленим сиром до решти інгредієнтів. Добре перемішуємо.
Потім розігріваємо сковороду з невеликою кількістю рослинної олії.
Тепер виливаємо сюди 2-3 столові ложки тіста і рівномірно розподіляємо по сковороді.
Обсмажуємо коржі по 3-5 хвилин з кожного боку. До столу подаємо теплими.
Смачного!
Категорія: Новини > Новини Рівного
Автор: Ольга МАРТИНЮК Переглядів: 7071Інші статті рубрики:
У Рівному полагодили непрацюючий світлофор
Працівники КП "Міськсвітло" виконали низку робіт із благоустрою Рівного.
переглядів: 159
У Рівному жінці повернули загублений гаманець
Днями рівнянка, яка йшла містом, знайшла чийсь гаманець.
переглядів: 155
У Рівному вантажівка перекрила дорогу: що трапилось?
Сьогодні, 28 березня, очевидчі сфотографували момент, як фура перекрила рух дорогою.
переглядів: 304
У Рівному завершується опалювальний сезон
Від завтра на території Рівненської міської територіальної громади завершують опалювальний сезон.
переглядів: 217