Ми у Facebook
15.10.2021, 15:12

ЖК «На Щасливому» влаштував для рівнян грандіозне свято

«На Щасливому» - новий, комфортабельний житловий комплекс, де справді можна відчути себе щасливим. Потрапивши туди, одразу виникають асоціації з європейськими містами: ошатні, немов намальовані, різнокольорові будиночки, зелені газони та рівнесенькі, добре спроектовані, доріжки.
Нещодавно «На щасливому» відсвяткував свій День народження – власне десятиліття.

З цієї нагоди у Рівному відбулося справжнє сімейне свято, де весело розважитися могли усі: і дорослі, і діти.







За доброю традицією, яка давно установилася «На Щасливому», усі важливі справи починаються з молитви. Не виключення і така непересічна подія як ювілей – святкування десятиріччя «На Щасливому» розпочалося з молебню до Богородиці, який відслужив у місцевій капличці протоієрей Православної церкви України Василь Рудніцький (тим паче, що свято припадає на іншу важливу для кожного українця дату – Покрову, 14 жовтня).





- Боголюбивий український народ завжди шанував Богородицю, звертався до неї у молитвах. І Матір Божа допоможе у добрих справах, захистить та збереже. І тому добре, що тут, «На Щасливому», є така традиція розпочинати важливі справи, з молитви, - сказав під час проповіді протоієрей Василь РУДНІЦЬКИЙ.



Після молебню стартувала розважальна програма.

Рівнянин Володимир завітав у Житловий комплекс «На Щасливому» разом з усією сім’єю, аби радісно провести вихідний день:

- Мені тут дуже подобається! Певний, що свято має бути цікаво. Радий, що можу долучитися до святкування, - говорить рівнянин Володимир.





І його сподівання справдилися, адже гостей очікувала справді феєрична програма. Відкрив святкування виступ юної зірки з Рівного – співачки, переможниці численних конкурсів краси Євангеліни Шмід, яка потішила присутніх своїм співом.











А опісля цього, одвічні традиції українських бойових мистецтв продемонстрували вихованці Школи козацьких єдиноборств «Роксоланія». Їхній видовищний і майстерний виступ не залишив нікого байдужим!



Відома етно-співачка з Рівненщини Галина КУРИШКО заспівала на святі українські народні пісні, при чому деякі з них були доволі рідкісні:






- У цей чудовий день, у день народження «На Щасливому», хочу вам представити пісні, які особливо дорогі моєму серцю. Деякі з них співала мені ще мені бабуся, - розповідає Галина КУРИШКО.



Музичну програму також продовжили музиканти з Оркестру «Олександрія», які представили присутнім сучасні та класичні мелодії в оркестровому виконанні.







Потішили рівнян своїми голосами Микола Бобрик, Юлія Тимочко, Галина Куришко, Катерина Качановська, Дар‘я Бугайчук. А ще були виступи спортсменів, працював луна-парк, зробити класні фото можна було біля креативних фотозон. Робота різноманітних кухарів та кулінарів дала змогу посмакувати різноманітними смаколиками.





А крім того, були веселі конкурси з призами для малечі та дорослих.





- Для нас — це важливе свято, адже 10 років тому, розпочалось будівництво з “нуля”, і ось сьогодні, впевненими кроками, щоденною працею ми з командою збудували не просто 31 будинок, а справжній, європейський простір для життя та активного дозвілля. Ми й надалі продовжуємо розвиватись та вдосконалюватись, все задля того, аби кожен мешканець жив у комфорті та безпеці – зазначив Роман Курис.






- В свою чергу, я дякую усім, хто щодня сумлінно працює на благо житлового комплексу “На Щасливому”, тим, хто надихає та підтримує. І найголовніше дякую всім, хто обирає ЖК для проживання. Наш найбільший успіх — щасливі мешканці!” – підкреслив забудовник ЖК “На Щасливому”.

Завершилося День народження «На Щасливому» видовищним феєрверком.





На правах реклами