Ми у Facebook
22.10.2021, 11:00

Простий рецепт пісочного печива на маслі

Пісочне печиво - бажаний десерт до кожного столу. Пропонуємона вашій увазі простий рецепт смаколика.
Інгредієнти:

пшеничне борошно – 280-300 г;
масло вершкове – 195 г;
яйце – 1 шт.;
цукровий пісок – 195 г;
сода – 5 м;
сіль – щіпка.

Приготування:

Вершкове масло завчасно дістаємо з холодильника і даємо йому гарненько відтанути. Потім поміщаємо його в миску, додаємо цукровий пісок, сіль і ретельно все разом розтираємо. Додаємо до суміші яйце і розмішуємо до однорідності. Далі потроху просіваємо в миску пшеничне борошно і вимішуємо тісто до отримання м’якої і абсолютно не липнущей до рук консистенції. Визначаємо отриманий ком в холодильник приблизно на тридцять хвилин, обернувши харчовою плівкою.

Після закінчення часу розкачуємо тісто шаром приблизно п’ять міліметрів і вирізаємо з нього печива, скориставшись формочками, або просто розрізавши пласт на кубики, прямокутники чи ромби.

Розміщуємо отримані печива на застеленому пергаментним папером деко і ставимо в попередньо підігрітий до 185 градусів духовку приблизно на п’ятнадцять хвилин або до рум’яного кольору.

Смак готових виробів безпосередньо залежить від якості використовуваного вершкового масла. При бажанні тісто можна ароматизувати за допомогою ванільного цукру або кориці, а також додати в нього для додаткового смаку мак, сухофрукти, горіхи, цукати або кунжутне насіння.

Більше рецептів тут.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини