Ми у Facebook
28.10.2021, 18:40

Тірамісу в домашніх умовах: легко, смачно, ще й без цукру!

Якщо ви думали, що вишукані десерти можна їсти лише у ресторанах, приготуйте тірамісу вдома за цим рецептом. Ви зрозумієте, що вдома буває навіть вишуканіше та смачніше!
Для приготування нам знадобиться:

- 180 гр «Ювілейного» печива
- 150 гр кисломолочного вершкового сиру
- 300 гр грецького йогурту
- Цукрозамінник за смаком
- Кава
- Какао

Приступаємо до приготування:

1. 2 ч.л. кави змішуємо зі 100 гр води.
2. Змішуємо до однорідної консистенції кисломолочний сир, йогурт і цукрозамінник.
3. У форму для торта нижнім шаром викладаємо печиво.
4. Зверху печиво змащуємо кавовим сиропом (змащуємо змоченим пензликом, печиво не поливаємо).
5. Зверху печива викладаємо сирно-йогуртову суміш і повторюємо шари до верху форми (виходить 3-4 шари).
6. Зверху майбутній торт посипаємо какао, при бажанні прикрашаємо ягодами.
7. Готовий тірамісу прибираємо в холодильник мінімум на 2-3 години, краще на всю ніч.
8. Подаємо до столу в гарному посуді та у чудовому настрої.





На правах реклами