Вдалий рецепт листкового тіста
⠀
Вершкове масло (кімнатної температури) - 200 г
Жовток яєчний - 1 шт
Сметана (кефір, кисляка) - 100 мл
Сіль (щіпка) - 1 г
Борошно - 500 г
⠀
ПРИГОТУВАННЯ:
⠀
На борошно кидаємо вершкове масло.
Перетворюємо все на крихту, це робиться досить швидко, руками. Потім додаємо жовток та сметану (або кефір - що є).
Замішуємо тісто. Якщо тісто липке, підсипаємо борошно.
Відправляємо у холодильник.
⠀
БАШКОВАННІ ЯЗИЧКИ
⠀
Просто відрізаємо шматочок тіста і розкочуємо.
⠀
За допомогою ножа для піци розрізаємо на трикутнички та ромбики. Якщо тонше, то буде менше шарів, якщо товщі – то більше шарів
⠀
Окремо в мисочку відправляємо білок, що залишився, від тіста і окремо цукор, біля склянки.
⠀
Деко посипаємо борошном і кожен трикутничок обмокуємо в білок, а потім у цукор з одного боку і сухою стороною вниз укладаємо на деко, щоб цукор був зверху. З цієї норми тіста виходить 4 деки печива. Випікаємо до золотистого кольору за 180С.
готуємо вдома, готуємо разом, корисні поради господиням, смачно, рецепт
Пряме сполучення Рівного з Коломиєю: Що відомо про нові маршрути Укрзалізниці
6 лютого "Укрзалізниця" запускає нові зручні нічні сполучення Закарпаття та Прикарпаття зі Львовом, Києвом та Рівним.
переглядів: 306
Що приготувати на вечерю: корисні страви, які сподобаються всім
Вечеря — це не лише завершення робочого дня, а й можливість насолодитися здоровою їжею. Нижче наведені кілька простих та корисних рецептів, які допоможуть вам приготувати смачну вечерю без зайвого клопоту.
переглядів: 249
В Україні заборонили низку сайтів з піратськими фільмами: повний перелік
Національна рада збільшила список вебсайтів, що використовуються для надання доступу до медіасервісів Baskino, Filmix і HD REZKA.
переглядів: 231
На Рівненщині ВПО можуть отримати субсидію: як оформити
З 29 січня внутрішньо переміщені особи зможуть подавати заявки на отримання субсидії для оплати оренди житла.
переглядів: 226
Незвичайний рецепт млинців: створюйте шедевр прямо на пательні
Цей оригінальний спосіб приготування млинців дозволяє одразу на пательні формувати страву, додаючи улюблені інгредієнти.
переглядів: 276