Ми у Facebook
12.11.2021, 14:24

Острозька академія на Рівненщині відзначає 445-річчя

Фото Миколи Бендюка у мережі Фейсбук.

Продовжуються урочистості в Національному університеті "Острозька академія". У відомому закладі відбувся Міжнародний форум «445 років вищої освіти України», участь в якому взяли дипломати з понад 10 країн світу та державні представники різного рівня.
Ректора, викладачів та студентів «Острозької академії» привітав Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

Воднику та РДГУ і не снилося: як виглядає новий корпус Острозької академії

"Тут є дух наснаги, перемоги та настанови. Саме в "Острозькій академії" закладений міцний фундамент розвитку освіти і науки України. Вітаю кожного, хто щодня старанно долучаєтсья до освітнього процесу цього величного закладу. Студенти, ставте перед собою максимально амбітні цілі. Злочин - не досягнути мети, а ставити мету, нижчу за амбіції", - зазначив Сергій Шкарлет.

Красиві фото відомого університету на Рівненщині

Також представили оновлену експозицію Музею історії «Острозької академії».

Острозька академія – найкращий ВНЗ в Україні

Історія Академії представлена у двох окремих залах. У першій висвітлено історію заснування й діяльності навчального закладу в XVI–XVII ст. та відтворено кабінет ректора академії Герасима Смотрицького. Удругій йдеться про феномен відродження «Острозької академії» у 1994 році та про 25 років її нової історії. Новостворені експозиції доповнені 3D-моделями, мультимедійними елементами та аудіогідами двома мовами.

За повідомленням з Рівненської ОДА.





На правах реклами