Готуємо ніжний сир вдома – всього три інгредієнти 10 хвилин часу
Інгредієнти
Молоко (магазинне, жирністю 3,3%) — 1 л.
Сметана (магазинна, жирністю 20%) — 200 грамів.
Яйця — 3 шт.
Сіль — 1 ч. л.
Вихід сиру: 365-390 грамів.
Приготування
1. Нагріти молоко до кипіння, додати сіль.
2. Яйця змішати зі сметаною і влити в молоко. Довести суміш до кипіння. Проварити 5-7 хвилин до появи великих пластівців.
3. На друшляк вистелити 2 шари марлі, процідити масу. Зверху покласти блюдце і вантаж вагою 1-2 кг. Залишити в такому положенні до повного охолодження.
4. Сир готовий. Чудово смакує до чаю або до кави на сніданок.
До 1 березня необхідно оновити декларації для дітей: детальна інструкція
З 1 березня 2025 року декларації ваших дітей можуть стати недійсними. Згідно з новими правилами, затвердженими Кабінетом Міністрів, з 1 березня 2025 року всі декларації про вибір лікаря для дітей мають пройти верифікацію.
переглядів: 219
В роботі сервісних центрів МВС запроваджено тимчасові обмеження
З 1 лютого 2025 року тимчасово призупинено прийом документів для реєстрації та перереєстрації транспортних засобів.
переглядів: 203
Рівненський зоопарк шукає працівників: хто потрібен на роботу
Обіцяють, що навчать та розкажуть усе, що треба. Головне - бажання працювати та дбайливо ставитись до пухнастих підопічних.
переглядів: 2130
Яйця по-флорентійськи: рецепт королівського сніданку
Якщо ви шукаєте ідею для незвичайного сніданку, зверніть увагу на яйця по-флорентійськи. Ця витончена страва поєднує ніжні яйця-пашот, ніжний шпинат і оксамитовий голландський соус.
переглядів: 266
Гармонія та рефлексія: астропрогноз на неділю
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 2 лютого.
переглядів: 316