Ми у Facebook
18.11.2021, 18:08

На Рівненщині є відсторонені від роботи через відсутність щеплення

фото з www.rv.gov.ua

Починаючи і з 8 листопада, в області відстороняють тих, хто не зробили щеплення від COVID-19. Якщо працівник щойно перехворів, то сімейний лікар зобов’язаний видати довідку, яка зараховується як тимчасові протипокази для вакцинації. Такий документ дійсний 3 місяці.
На брифінгу 16 листопада Віталій Коваль, очільник Рівненської ОДА повідомив іноформацію щодо відсторонених:

"Щодо відсторонених. Для прикладу можу повідомити інформацію про працівників апарату і структурних підрозділів облдержадміністрації та райдержадміністрації. Всього у нас 1039 працівників, з яких понад 95 відсотків – вакциновані. Лише один працівник відсторонений за даної причини. Інші мають затверджені лікарями протипокази до вакцинування, а деякі з них вакцинуються найближчим часом.

Щодо відсторонениних освітян – це 1371 людина станом на 16 листопада. І це на 72 освітянина менше, ніж учора. Тож освітяни теж вакцинуються. У дошкільних закладах – 275, закладах загальної і середньої освіти – 816, в закладах позашкільної освіти – 24, професійно-технічної освіти – 25, у вишах та коледжах – 231 працівник.

Інформація про позови нам поки невідома, поки її немає
", - сказав Віталій КОВАЛЬ.

Також, як повідомляє прес-служба Рівненської ОДА, Станом на 18 листопада від роботи відсторонено 1188 працівників закладів освіти області: 778 осіб – у закладах загальної середньої освіти, 222 – дошкільної освіти, 140 – вищої, фахової передвищої освіти, 26 – позашкільної освіти, 22 – професійної (професійно-технічної) освіти. Рішення про відсторонення приймає керівник навчального закладу. Найбільше відсторонених від роботи працівників закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти у Сарненській (169 ), Вараській (75), Вирівській (30), Рівненській (42), Рокитнівській (82), Володимирецькій (51), Немовицькій (37), Каноницькій (27) територіальних громадах. Немає відсторонених працівників у Боремельській, Бугринській, Демидівській, Дядьковицькій, Повчанській, Привільненській, Підлозцівській, Тараканівській тергромадах.

Нагадаємо, людей з однією однією дозою не відсторонять з роботи. Додали ще кілька професій, які обов'язково мають щепитися від коронавірусу





На правах реклами