27.11.2021, 15:10

Пончики за бабусиним рецептом - таких не знайдете більше ніде!

Всі ми знаємо, що найсмачніші десерти завжди виходять у бабусі, яка готує з любов'ю. Не виняток і ці пончики. Спробуйте - і зрозумієте самі.
Інгредієнти:

-Кефір 250 мл.
-Яйце 1 шт.
-Цукор за смаком
-Сіль щіпка
-Соду 1/2 ч.л.
-Рослинна олія 3 ст.л
-Борошно 2,5-3 ст.
-Рослинна олія для смаження
-Цукрова пудра для присипки

Приготування:

1. Кефір з'єднати з яйцем, цукром та сіллю, все ретельно перемішати.
2. Тепер висипати в масу соду і додати олію.
3. Додати просіяне борошно і замісити тісто. Тісто повинне вийде гладким, відлипати від рук.
4.Тісто розділити на дві частини, кожну розкотити в пласт завтовшки близько 1 см.
5.Гурткою вирізати з тіста кола, усередині кожного кола зробити виїмку за допомогою чарки. Залишки тіста повторно використовувати для приготування пончиків.
6. На розпечену сковороду вилити досить багато олії, щоб у сковороді було близько 1 сантиметра.
7. Викладати в розпечену олію пончики і смажити із двох сторін на середньому вогні.
8. Гарячі пончики присипати цукровою пудрою
Щасливе Рівне