Ми у Facebook
12.12.2021, 18:50

Готуємо мандаринове печиво, що чудово підійде для новорічного столу

Цей рецепт шоколадного печива із тріщинами просто трохи модифікований. Ви можете робити зовсім невелику порцію, а можете множити її на два на три тощо.
Інгредієнти:

105 гр муки
100гр цукрової пудри
30гр вершкового масла
1/2ч.ложки розпушувача
1/2ч.л. Ванільної есенції
1 яйце С1
2ч. Цедри мандарину
2гр бета-каротину (натуральний барвник у вигляді пудри, зроблений з моркви та гарбуза)

Приготування:

З'єднати всі сухі інгредієнти та просіяти в миску.
Додати дрібно нарізане вершкове масло і перетерти все в крихту
Додати яйце та есенцію.
Добре вимішати. Тісто буде в'язке, але так і має бути. Не додавайте борошна.
Заберіть у холодильник мінімум на годину.
Розігрійте духовку до 180 градусів
Дістаньте тісто і накачайте з нього кульок. Обвалюйте в цукровій пудрі.
Деко прокладіть пергаментом. І викладіть печиво.
Випікайте в духовці за 180 градусів низ-верх без конвекції 8-9 хвилин
Витягнути після закінчення часу і дати охолонути. Спочатку печиво дуже м'яке, але коли воно охолоне, то всередині залишиться м'яке, а зверху покриється скоринкою.
Зберігайте у герметичному контейнері.
Термін зберігання невідомий оскільки з'їдається протягом одного дня.





На правах реклами