Ми у Facebook
20.12.2021, 11:50

Пісочний маковий торт - найкраще рішення для вашого столу

Аромат та смак цього тортика змусять вас хотіти готувати його ще і ще.
Інгредієнти:

330 г борошна
1.5 яйця
75 г цукру
150 г слив.
1.5 ч.л розпушувача

Приготування

1.5 яйця - це збовтувати 1 яйце, від нього половину додавайте до цілого яйця.

Яйця із цукром збивати небагато. Влити розтоплене вершкове масло.

Борошно змішати з розпушувачем, потім влити яєчну суміш.
М'яке тісто розподілити формою.

Для начинки

150 г маку
750 г сиру
3 яйця
200 г цукру (будь-якого)
3 ст.л крохмалю (будь-якого)
0,5 ч.л.

Приготування

Наперед замочений у гарячій воді хвилин на 20-40 мак злити.

Сир із яйцями пробити блендером. Всипати крохмаль, цукор і ваніль. Потім мак.
Перемішуємо.

Заливаємо начинку на тісто і печемо при 165-170 ° близько 40-50 хв.

Остуджуємо і бажано дати дозріти в холодильнику, залишивши його годин на 8-10.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ