Пісочний маковий торт - найкраще рішення для вашого столу
330 г борошна
1.5 яйця
75 г цукру
150 г слив.
1.5 ч.л розпушувача
⠀
Приготування
1.5 яйця - це збовтувати 1 яйце, від нього половину додавайте до цілого яйця.
⠀
Яйця із цукром збивати небагато. Влити розтоплене вершкове масло.
⠀
Борошно змішати з розпушувачем, потім влити яєчну суміш.
М'яке тісто розподілити формою.
⠀
Для начинки
150 г маку
750 г сиру
3 яйця
200 г цукру (будь-якого)
3 ст.л крохмалю (будь-якого)
0,5 ч.л.
⠀
Приготування
Наперед замочений у гарячій воді хвилин на 20-40 мак злити.
⠀
Сир із яйцями пробити блендером. Всипати крохмаль, цукор і ваніль. Потім мак.
Перемішуємо.
⠀
Заливаємо начинку на тісто і печемо при 165-170 ° близько 40-50 хв.
⠀
Остуджуємо і бажано дати дозріти в холодильнику, залишивши його годин на 8-10.
готуємо, смачно, корисні поради господиням, готуємо вдома, рецепт
Найочікуваніші фільми 2025: що подивитися цього року
2025 рік обіцяє стати роком масштабних прем'âр, продовжень культових франшиз і нових оригінальних проєктів.
переглядів: 285
Розширено перелік пільговиків у 2025 році: ветерани, чорнобильці, депортовані
У 2025 році пільги з оплати житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива будуть надаватись з урахуванням середньомісячного сукупного доходу сім’ї.
переглядів: 278
Фальшиві графіки відключення газу: як маніпулюють у Telegram-каналах
Уважно читайте новини та перевіряйте інформацію в офіційних джерелах. Днями мережею ширився фейк про відключення газу по графіку.
переглядів: 327
Майстерність прикрас ручної роботи: краса та унікальність
Прикраси ручної роботи завжди були особливо цінними завдяки своїй унікальності та майстерності. У сучасному світі домінує масове виробництво. Тому ручна робота привертає увагу своєю індивідуальністю та увагою до деталей. Люди все частіше віддають перевагу таким прикрасам. Адже вони є відображенням особистого стилю та характеру.
переглядів: 202
Рання, чи пізня: коли у 2025 році чекати весну
Вчені прогнозують, що вже цього року в Україні весна може початися на два тижні раніше.
переглядів: 456