Ми у Facebook
06.01.2022, 10:56

Завжди рухатися тільки вперед – Роман КУРИС

Його називають “сірим кардиналом” рівненської політики. Він же ці слова заперечує, але завжди з посмішкою… Бо ж добре знає, що часто у прийнятті рішень його слово є ключовим. Той, хто залишається часто в тіні, але це не заважає йому грати головну роль…
Все це – про власника житлового комплексу “На Щасливому” Романа КУРИСА, який став обличчям обкладинки підсумкового випуску журналу “РІВНЯНИ”. Ексклюзивно для читачів нашого видання – про шлях від різноробочого до успішного бізнесмена, підтримку студентів та молоді, про щасливе місто на території Рівного…

До нього ставляться по-різному. Але немає тих, кого він залишає байдужими. Його поважають, часто побоюються, але точно знають, що він людина чітких принципів та правил. На нього можна покластися, і він точно з тих, хто не дасть в образу “своїх”…

Зараз його називають одним з найуспішніших бізнесменів. А трохи більше ніж десять років тому мало хто повірив би, що простий будівельник, чоловік, в якого у трудовій книжці – “різноробочий”, “майстер цеху”, зможе створити своє місто у місті… Сам Роман Курис каже, що часто для того, щоб створити щось реально класне та прогресивне, не завжди треба бути майстром на всі руки. Найголовніше – правильно налаштувати процеси таким чином, щоб все працювало як годинник та мало кращі результати.



За десять років існування ЖК “На Щасливому” наш головний герой довів, що вміє організувати професійних людей разом та реалізувати свої ідеї разом з ними. І зараз Роман Курис хоче підтримувати таку ж молодь, дітей, яким треба дати поштовх до того, щоб розвиватися та рухатися далі в житті.

Одна з ініціатив забудовника – це підтримка студентів “Острозької академії”. Як випускник цього вишу, він вирішив допомагати та підтримати студентів спеціальності 081 “Право” у Навчально-науковому інституті права імені І.Малиновського Національного університету “Острозька академія”, які брали безпосередню участь в АТО й ООС, а також їхніх дітей. На конкурсній основі тут визначають переможців стипендійної програми Романа Куриса. Меценат переконаний, що варто підтримувати військових та їхніх дітей на шляху до здобуття нових знань, адже завдяки їм українці сьогодні мають можливість навчатись, розвиватись та працювати. Оскільки час не стоїть на місці, кожен з військовослужбовців також повинен реалізувати себе, продовжувати важливу місію оборони не лише територіально, а й науково.

Досить часто, не акцентуючи на цьому, можна побачити, як сам Роман Курис відгукується на заклики людей про допомогу, які поширюються в соцмережах. А також заохочує талановиту молодь та дітей до руху та розвитку.

2021-й рік став для Романа Куриса особливим. І мова тут не тільки про те, що за багато років він має підтримку у владних кабінетах, чого до цього не було. А й тому, що його “дітище” росте, розбудовується і відзначило цьогоріч 10-ту річницю.

За ці десять років у Рівному з’явився не просто мікрорайон, а ціле містечко щасливих людей, де споруджено 31 будинок, безліч дитячо-спортивних комплексів та зон для відпочинку, а найголовніше – розвинена інфраструктура.

Довіру до житлового комплексу підтверджує те, що понад 8000 мешканців обрали його для власного проживання, адже тут є все, що потрібно для комфортного життя. ЖК “На Щасливому” й надалі продовжує розвиватись та вдосконалюватись.

Роман Курис наголошує: щоденна робота над вдосконаленням комплексу спрямована на те, аби кожен мешканець жив у повному комфорті та відчував себе безпечно.

За власні кошти тут проводять нові комунікації, дороги та освітлення, все те, щоб людям було зручно та затишно. Говорячи про ЖК “На Щасливому”, відразу в голові малюєш картинки не просто будинків, а справжнього європейського простору для життя та активного дозвілля.

Забудовник переконаний, що тільки спільними зусиллями вдалося створити такий простір. Бо ж його щоденне забезпечення – справа не з легких.

– Дякую всім, хто щодня сумлінно працює на благо житлового комплексу “На Щасливому”, тим, хто надихає та підтримує. І найголовніше – дякую всім, хто обирає ЖК для проживання. Наш найбільший успіх – щасливі мешканці! – підкреслив забудовник ЖК “На Щасливому”.

Що ще чекати від цього амбітного бізнесмена? Питання залишається відкритим. Бо ж хто знає, який амбітний проєкт може зародитися спочатку в голові Романа Куриса, а далі буде втілений в життя. Він притягує до себе професіоналів, не боїться йти на ризиковані кроки, підтягує “своїх” та цілеспрямовано будує не тільки успішний житловий комплекс, а й свою власну “команду Куриса”.



Тож цей чоловік точно не дасть нікому забувати про своє існування – проєктами, планами, впливом та рішеннями. Можливо зовсім скоро його можна буде побачити на якійсь з керівних посад чи у виборчому списку політичної сили…Чи Роману Курис знову буде зручніше залишатися «сірим кардиналом» - покаже час. Адже про наступні кроки цього впевненого лідера, знає тільки він сам!

Залишається стежити за новими відкриттями та досягненнями, тримати руку на пульсі та бути впевненими в тому, що той, хто рухається тільки вперед, приречений на успіх. А Роман Курис – саме такий!






На правах реклами