Ми у Facebook
11.01.2022, 15:00

11 січня: сімейний гороскоп для всіх знаків Зодіаку

Дізнатесь, що вам підготували зірки.
Овен
Сімейне життя буде перебувати під захистом світил. Гармонійний аспект Сатурна допоможе Вам ідеальним чином впоратися з батьківськими обов'язками. Діти порадують самостійністю. Відносини з братами і сестрами складуться чудово. Також завдяки підтримці Юпітера Ви будете добре жити із батьками. Побутові проблеми теж відступлять.

Телець
Сімейні зобов'язання вийдуть для Вас на перший план, і ніщо не завадить Вам їх виконувати. Ось тільки у Вас постійно буде відчуття, що близькі неправильно живуть! Тут важливо побачити ситуацію без ілюзій.

Близнюки
Буде складно збалансувати сім'ю і роботу, але не гризіть себе. Просто постарайтеся так організувати свій час, щоб рідним людям його діставалося якнайбільше.

Рак
Меркурій в нинішньому аспекті радить Вам більше спілкуватися з дітьми. Дорослі або маленькі, вони виявляться для Вас прекрасними співрозмовниками і кращими друзями. А ось з братами і сестрами через вплив Сатурна Вам важко буде знайти спільну мову.

Лев
Вам доведеться взяти кермо влади побутом і сім'єю в свої руки - і Ви це зробите! Вашим рідним доведеться беззастережно виконувати Вашу волю. В цілому вони будуть не дуже проти, але окремі Ваші рішення і пропозиції можуть залишитися незрозумілими, якщо тільки ви не поясните все раз, другий, десятий.

Діва
У відносинах з рідними все обіцяє бути відмінно. Нептун і Уран сформують виключно сприятливі конфігурації. Сімейне життя помітно вирівняється. Ви легко знайдете спільну мову з дітьми і з іншими членами Вашої родини.

Терези
Ваша сім'я буде підтримувати Вас у всіх починаннях і демонструвати непохитну відданість Вам. Зі свого боку дбайливо зберігаєте гармонію в своєму будинку.

Скорпіон
Ви будете незалежними настільки, що станете перекручено тлумачити поведінку деяких своїх близьких і сердитися на них голосно і страшно. Але повірте, ніхто навіть не намагається зазіхати на Вашу безцінну свободу!

Стрілець
Нейтральність світил допоможе Вам встановити стабільні і спокійні відносини з близькими, без хвилювань і зайвих сюрпризів. І батьки, і діти порадують відсутністю проблем. Особливих змін день безумовно не принесе.

Козеріг
Вам потрібно підійти до вирішення сімейних проблем максимально дипломатично. Ваше ніжне ставлення до дітей може викликати ревнощі чоловіка, але якщо Ви відреагуєте досить тактовно, то в будинку знову запанує гармонія. Ваші рідні будуть абсолютно щасливі.

Водолій
Ви будете вести себе виключно терпляче і з розумінням по відношенню до своїх близьких, хоча можливі конфлікти з дітьми. Ви будете абсолютно непохитні - але чи сприяє така позиція встановлення миру і гармонії в родині?

Риби
Можуть виникнути проблеми з дітьми на грунті відставання в навчанні або сумнівних друзів. Постарайтеся вислухати і зрозуміти своїх чад: їм необхідно комусь довіритися, і краще, щоб це були Ви.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ