Ми у Facebook
28.01.2022, 12:10

28 січня: сімейний гороскоп для всіх знаків Зодіаку

Дізнайтесь, що вам віщують зорі на сьогодні.
Овен
Варто якомога більше часу проводити вдома, в колі своїх близьких. Важливо при цьому виключити всі можливі конфлікти, так що намагайтеся не торкатися тем, що можуть порушити атмосферу згоди в Вашій родині.

Телець
Під впливом світил Ви станете більш владними, але проблем не виникне, так як Ваша половинка тільки порадіє такий ініціативності. Всі Ваші рішення будуть прийматися на ура. Але все-таки важливо контролювати себе, щоб не перетворитися на домашнього тирана!

Близнюки
Стосунки з близькими будуть складатися чудово, напруга і конфлікти залишаться в минулому. Діти будуть Вас радувати, тому намагайтеся проводити з ними більше часу.

Рак
Всі сили і енергію Ви сьогодні будете вкладати в свій будинок. Вам вдасться запустити важливі зміни, і Ви будете рішуче налаштовані встановити гармонію у відносинах з близькими. Нарешті, Ви допоможете своїм дітям знайти більше самостійності. Зміни, що відбуваються з ними, здається, позначаться і на Вас самих.

Лев
Під впливом світил Ви будете вкрай болісно реагувати на критику з боку своїх близьких. Не варто так турбуватися! Вірте в себе і не надавайте такого великого значення чужій думці.

Діва
Ви заразите близьких своїм життєлюбством. Ви будете проявляти ініціативу в найрізноманітніших питаннях, а рідні з готовністю її підхоплять. Головне - пропонувати свої ідеї, а не нав'язувати їх.

Терези
Сонце допоможе Вам підтримувати прекрасні відносини зі своїми близькими. Але увага! Вплив Нептуна, навпаки, може загрожувати напруженими моментами в тому випадку, якщо Ви будете вимагати від близьких занадто багато. Проявляйте терпимість.

Скорпіон
Якщо здається, що рідні судять Вас занадто строго, не тримайте зла, а спробуйте зрозуміти, в чому тут справа. Можливо, Ви самі вимагаєте від них занадто багато?

Стрілець
У сімейному житті ніяких особливо яскравих подій не передбачається. Все буде йти своєю чергою, відносини з близькими складуться легко і гладко. Але ось побутові дрібниці будуть сильно докучати.

Козеріг
Атмосфера в будинку зважаючи на нинішній вплив світил буде дуже напруженою. Всі навколо ходять нервові і готові вийти на стежку війни. Постарайтеся ненароком не підлити масла в вогонь, стежте за своїми висловлюваннями і жестами. Не варто говорити зараз про делікатні теми.

Водолій
Сьогодні під впливом Сатурна Ви покажете своїм близьким найтонший, трепетний аспект своєї особистості. Рідні, які вже зневірилися висікти з Вас хоч іскру тепла, будуть в захваті.

Риби
Підтримка Меркурія допоможе Вам без особливих зусиль здійснити заплановане. Ви зможе знайти нове, більш зручне житло для сім'ї. Ймовірно, в цьому Вам допоможе компетентний посередник. Фінансові прогнози для Вас зараз найсприятливіші.





На правах реклами