Ми у Facebook
19.03.2022, 18:54

Що додати у борщ, щоб зробити його смак ще яскравішим

Не тільки "стандартний набір" продуктів можна використовувати
Попри той факт, що класичний борщ володіє усталеною рецептурою, існує маса варіацій його виконання. Не тільки "стандартний набір" продуктів можна використовувати — кухарі регулярно експериментують з різними добавками і відтінками смаку, які змогли б перетворити звичний суп в кращу сторону, інформує Ukr.Media.

Що можна додати в борщ?

Ягоди

На перший погляд, цей інгредієнт здається зайвим, проте для деяких ягоди є звичним компонентом червоного борщу.

Зрозуміло, йдеться про кислі ягоди, здатні нейтралізувати солодкість томатів, моркви та інших овочів.

Вибір господинь в першу чергу падає на калину, брусницю, журавлину. Для початку їх потрібно помити і за допомогою блендера довести до кашоподібного стану.

Після пюре вводиться або прямо в каструлю, або до буряка на сковорідку замість лимона і оцту. Такий борщ стане не тільки більш цікавим, але і вельми корисним.

Розсіл

Цей компонент найчастіше використовується тільки при приготуванні розсольника, але і борщ може стати кращим. В першу чергу кислота розсолу сприяє збереженню кольору.

Також рідина допомагає позбутися від можливого солодкого смаку супу, надавши йому характерну кислинку. Дуже добре поєднується розсіл з пісним борщем.

На кожен літр води варто брати по 100 мл розсолу. Зазвичай, компонент вводиться при обсмажуванні буряка.

Масло

Вершкове масло може стати прекрасною добавкою до борщу. Якщо суп з якоїсь причини вийшов "порожнім" і не наваристим, то шматочок вершкового масла допоможе виправити ситуацію. Також продукт сприяє збереженню червоного відтінку кольору.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ