Котлети з буряка - простий рецепт бюджетної страви
Інгредієнти:
буряк — 600 грамів;
твердий сир — 100 грамів;
яйце — 1 шт;
манка — 70 грамів;
часник — один зубчик;
зелень — за смаком.
Приготування:
Для початку запікаємо буряк у фользі при ста вісімдесяти градусах. Після готовності очищаємо і натираємо на крупній тертці. Тремо сир, дрібно ріжемо зелень і часник, все це додаємо в буряк. Вбиваємо яйце, перемішуємо і додаємо манну крупу. Формуємо невеликі котлети, далі викладаємо їх на застелене деко. Запікайте котлети близько п'ятнадцяти хвилин при ста вісімдесяти градусах. В процесі переверніть котлети на іншу сторону.

День святих Трохима і Теофіла: традиції, заборони та кого вітати 23 липня

23 липня, за новим церковним календарем віряни вшановують пам’ять святих мучеників Трохима, Теофіла та їхніх товаришів, які постраждали за християнську віру у III столітті. Їхня жертовність і вірність ідеалам добра стали прикладом духовної стійкості.
переглядів: 131
Магнітні бурі накриють Україну до кінця липня

Якщо ви відчуваєте втому, дратівливість, головний біль або безсоння, не поспішайте звинувачувати каву чи поганий сон. Можливо, причина у впливі магнітної бурі. До 31 липня 2025 року очікуються часті та сильні сплески геомагнітної активності, які можуть впливати на самопочуття.
переглядів: 352
Грибні секрети від бабусі: соус із лисичок та перевірений спосіб заморозити гриби без гіркоти

Ліс щедро дарує свої скарби, і лисички – одні з найулюбленіших. Пропонуємо два перевірених бабусиних секрети: рецепт неймовірно смачного вершкового соусу з лисичок та особливий спосіб заморожування цих грибів на зиму, що дозволяє уникнути гіркоти.
переглядів: 307
Які кришки зіпсують вашу консервацію: головні помилки господинь

У сезон домашніх заготовок одна з найчастіших помилок — неправильно підібрані кришки для консервації. А саме вони можуть стати причиною зіпсованих банок, зірваних заготовок і навіть небезпечних наслідків для здоров’я.
переглядів: 253
Смачний сніданок: готуємо паніні в домашніх умовах

Ваша сім'я буде в захваті від цієї італійської страви. Готуючи такий сендвіч вдома, можна скористатися чіабатою з магазину, але найкраще приготувати її самостійно. Готова страва виходить неймовірно смачною та ситною.
переглядів: 330
Реклама