13.04.2022, 14:31
Котлети з буряка - простий рецепт бюджетної страви
Як приготувати котлети з буряка — смачно, корисно і просто
Навесні самим ходовим овочем на ринку і в супермаркетах є буряк. З ним можна готувати салати, в тому числі і теплі, але з цього овоча виходять дуже навіть смачні котлети. Буряк найкраще запікати, але можна і відварити. В процесі натирання сік слід віджати, інформує Ukr.Media.
Інгредієнти:
буряк — 600 грамів;
твердий сир — 100 грамів;
яйце — 1 шт;
манка — 70 грамів;
часник — один зубчик;
зелень — за смаком.
Приготування:
Для початку запікаємо буряк у фользі при ста вісімдесяти градусах. Після готовності очищаємо і натираємо на крупній тертці. Тремо сир, дрібно ріжемо зелень і часник, все це додаємо в буряк. Вбиваємо яйце, перемішуємо і додаємо манну крупу. Формуємо невеликі котлети, далі викладаємо їх на застелене деко. Запікайте котлети близько п'ятнадцяти хвилин при ста вісімдесяти градусах. В процесі переверніть котлети на іншу сторону.
Інгредієнти:
буряк — 600 грамів;
твердий сир — 100 грамів;
яйце — 1 шт;
манка — 70 грамів;
часник — один зубчик;
зелень — за смаком.
Приготування:
Для початку запікаємо буряк у фользі при ста вісімдесяти градусах. Після готовності очищаємо і натираємо на крупній тертці. Тремо сир, дрібно ріжемо зелень і часник, все це додаємо в буряк. Вбиваємо яйце, перемішуємо і додаємо манну крупу. Формуємо невеликі котлети, далі викладаємо їх на застелене деко. Запікайте котлети близько п'ятнадцяти хвилин при ста вісімдесяти градусах. В процесі переверніть котлети на іншу сторону.
Інші статті рубрики:
Як приготувати смачну паску: корисні поради для господині
Ось простий рецепт для приготування паски, традиційного українського святкового десерту.
переглядів: 268
Дорожче ніж торік: Скільки коштуватиме великодній кошик у 2024
Традиційні наїдки, що входять до складу великоднього кошика українця обійдуться на на 17,6 % дорожче ніж торік.
переглядів: 321
Нові цілі та терплячість: астропрогноз на середу
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 17 квітня.
переглядів: 412
Хрусткі картопляні вафлі: готуємо смакоту за 20 хвилин
Якщо ви не знаєте, чим урізноманітнити своє меню, а звичні страви з картоплі вам вже набридли, спробуйте зробити картопляні вафлі.
переглядів: 465
Сезон комах-паразитів: як вберегти себе від кліщів?
Сезон кліщів розпочато: піки активності щороку припадають на квітень-травень та серпень-вересень. Ці невеликі створіння можуть переносити збудників як вірусних, так і бактеріальних захворювань.
переглядів: 981