Ми у Facebook
17.04.2022, 13:06

Як зробити ідеальну глазур для пасочок: рецепт

Глазур за цим рецептом завжди виходить пишною, високою і, найголовніше, вона НЕ ТЕЧЕ! А після застигання не кришиться, залишається м'якою та повітряною всередині з тоненькою скоринкою зовні! При цьому, все так просто і швидко, а для приготування потрібно лише 3 інгредієнти.
ІНГРЕДІЄНТИ:

1. Білок яйця (С0) – 1 шт
2. Цукрова пудра – 130 гр
3. Сік лимона – 25 мл

ПРИГОТУВАННЯ:

Попередньо охолодити білок, а віночок прибрати в морозилку. Краще збивати у високій склянці (я використала склянку блендера), так буде пишніше!
Збивати спочатку тільки білок, додаючи цукрову пудру невеликими порціями (попередньо просіявши її, щоб не було грудочок!)
Коли маса збільшиться в обсязі, додати сік лимона і продовжувати збивати, поступово збільшуючи швидкість
Якщо ви все зробили правильно, то за кілька хвилин у вас вже буде дуже пишна глазур зі стійкими піками! Такою глазур'ю легко покривати паски, вона не тече!
А після застигання залишається ніжною, м'якою та повітряною всередині
Для прикраси своїх пасок я використала кондитерську насадку «закрита зірка».

Рецептів паски може бути багато, а рецепт глазурі - один





На правах реклами