Як зробити ідеальну глазур для пасочок: рецепт
1. Білок яйця (С0) – 1 шт
2. Цукрова пудра – 130 гр
3. Сік лимона – 25 мл
ПРИГОТУВАННЯ:
Попередньо охолодити білок, а віночок прибрати в морозилку. Краще збивати у високій склянці (я використала склянку блендера), так буде пишніше!
Збивати спочатку тільки білок, додаючи цукрову пудру невеликими порціями (попередньо просіявши її, щоб не було грудочок!)
Коли маса збільшиться в обсязі, додати сік лимона і продовжувати збивати, поступово збільшуючи швидкість
Якщо ви все зробили правильно, то за кілька хвилин у вас вже буде дуже пишна глазур зі стійкими піками! Такою глазур'ю легко покривати паски, вона не тече!
А після застигання залишається ніжною, м'якою та повітряною всередині
Для прикраси своїх пасок я використала кондитерську насадку «закрита зірка».
Рецептів паски може бути багато, а рецепт глазурі - один
білкова глазур, вдала паска, вітамінний рецепт, Пасха, Великдень
Гороскоп на 15 грудня: використовуйте час для роздумів
Неділя – ідеальний час, щоб сповільнитися, зазирнути всередину себе та забезпечити гармонію у своєму житті. У цей день зірки спрямовують свою енергію на баланс – як у стосунках, так і в повсякденній діяльності. Для багатьох із нас це буде час для роздумів і планування, а також момент, щоб дозволити собі відпочити та насолодитися.
переглядів: 104
Ароматний різдвяний штолен: секрети ідеальної випічки від відомого кулінара
Штолен – це традиційний німецький різдвяний хліб, який став популярним у багатьох країнах світу, в тому числі й в Україні. Він відомий своїм багатим, насиченим смаком та ароматом.
переглядів: 492
Для чого собаки штовхаються носом
Експерти стверджують, що підштовхування носом є одним зі способів, яким собаки намагаються передати свої потреби чи емоції людині. Оскільки чотирилапі не можуть спілкуватися з нами так, як між собою, вони використовують цей жест для привернення уваги.
переглядів: 341
Українські культурні цінності на Рівненщині берегтиме ЮНЕСКО
Україна продовжує захищати не лише власну державність, але й власну культуру.
переглядів: 421