17.04.2022, 13:06
Як зробити ідеальну глазур для пасочок: рецепт
Глазур за цим рецептом завжди виходить пишною, високою і, найголовніше, вона НЕ ТЕЧЕ! А після застигання не кришиться, залишається м'якою та повітряною всередині з тоненькою скоринкою зовні! При цьому, все так просто і швидко, а для приготування потрібно лише 3 інгредієнти.
ІНГРЕДІЄНТИ:
1. Білок яйця (С0) – 1 шт
2. Цукрова пудра – 130 гр
3. Сік лимона – 25 мл
ПРИГОТУВАННЯ:
Попередньо охолодити білок, а віночок прибрати в морозилку. Краще збивати у високій склянці (я використала склянку блендера), так буде пишніше!
Збивати спочатку тільки білок, додаючи цукрову пудру невеликими порціями (попередньо просіявши її, щоб не було грудочок!)
Коли маса збільшиться в обсязі, додати сік лимона і продовжувати збивати, поступово збільшуючи швидкість
Якщо ви все зробили правильно, то за кілька хвилин у вас вже буде дуже пишна глазур зі стійкими піками! Такою глазур'ю легко покривати паски, вона не тече!
А після застигання залишається ніжною, м'якою та повітряною всередині
Для прикраси своїх пасок я використала кондитерську насадку «закрита зірка».
Рецептів паски може бути багато, а рецепт глазурі - один
1. Білок яйця (С0) – 1 шт
2. Цукрова пудра – 130 гр
3. Сік лимона – 25 мл
ПРИГОТУВАННЯ:
Попередньо охолодити білок, а віночок прибрати в морозилку. Краще збивати у високій склянці (я використала склянку блендера), так буде пишніше!
Збивати спочатку тільки білок, додаючи цукрову пудру невеликими порціями (попередньо просіявши її, щоб не було грудочок!)
Коли маса збільшиться в обсязі, додати сік лимона і продовжувати збивати, поступово збільшуючи швидкість
Якщо ви все зробили правильно, то за кілька хвилин у вас вже буде дуже пишна глазур зі стійкими піками! Такою глазур'ю легко покривати паски, вона не тече!
А після застигання залишається ніжною, м'якою та повітряною всередині
Для прикраси своїх пасок я використала кондитерську насадку «закрита зірка».
Рецептів паски може бути багато, а рецепт глазурі - один
![](/images/bnr/happy-650-90.jpg)
Категорія: Новини > Життя
Автор: Спеціально для OGO.ua Катерина МарченкоПереглядів: 11514білкова глазур, вдала паска, вітамінний рецепт, Пасха, Великдень
Інші статті рубрики:
На Чорнобильській АЕС триває ліквідація наслідків російського удару(+ВІДЕО)
![](/images/articles/2/small/1739874324.jpg)
Радіаційний фон на проммайданчику ЧАЕС не перевищує норми, загрози для населення немає. Ситуація контрольована.
переглядів: 165
У Рівному попрощаються із лікарем-хірургом
![](/images/articles/2/small/1739784172.jpg)
Пішов із життя завідувач відділення хірургії КНП «Міська лікарня №2» РМР Андрій Володимирович Дягель.
переглядів: 807
Помер відомий рівненський викладач, артист і драматург
![](/images/articles/2/small/1739779398.png)
Пішов у засвіти яскравий представник української інтелігенції Олексій зворотній.
переглядів: 590
У Рівному можна буде щепитися біля супермаркету
![](/images/articles/2/small/1739734146.jpg)
Фахівці гарантують конфіденційність під час роботи з населенням.
переглядів: 378
Хто святкує день ангела 17 лютого?
![](/images/articles/2/small/1739728207.jpg)
За новим церковним календарем 17 лютого віряни вшановують пам’ять святого великомученика Теодора (Феодора) Тирона.
переглядів: 433