Ми у Facebook
19.04.2022, 19:44

Як красиво прикрасити паску своїми руками: рецепт

Час приготування цукрових яєчок - 30 хвилин + 6 годин на висихання. Шоколадні гнізда - 5 хвилин + 1 година на охолодження.
Інгредієнти:

1 білок яйця категорії С1
250-300 г цукрової пудри
дрібка лимонної кислоти, барвники, какао, кандурин, шоколад - за бажанням

Приготування:

▪️Білок збовтуємо вилочкою до легкої піни, додаємо дрібку лимонної кислоти, додаємо цукрову пудру і замішуємо густе тісто, як пластилін.
▪️Тісто ділимо на декілька частин, по бажанню зафарбовуємо барвниками. І відщіпуючи маленькі шматочки робимо яєчка. Сушимо їх 1 годину і прикрашаємо.
▪️Щоб прикрасити як перепелині яйця - білі яєчка змастіть сухим какао, потім до какао додайте трішки води і густим темним какао зробіть бризки на яєчках.
▪️Декоровані яєчка залиште сохнути в сухому місці на 5-6 годин.

Шоколадні гнізда:

▪️Дуже добре охолодіть горілку, вилийте її в маленький посуд. Розмір маленького посуду - розмір ваших готових гнізд.
▪️Розтопіть чорний темний шоколад від 56%, перекладіть його в пакетик, зробіть маленьку дирочку і максимально низько над холодною горілкою виливайте гнізда.
▪️Готове шоколадне гніздо покладіть в холодильник мінімум на 1 годину.





На правах реклами