Ми у Facebook
26.04.2022, 17:42

Шикарний здобний пиріг, який ви готуватимете знову і знову

Збережіть рецепт, аби частіше радувати свою сім'ю смакотою.
Нам знадобиться:

Борошно - 700гр
Тепле молоко – 300мл
Яйце - 2шт
Цукор - 100гр
Дріжджі - 1с.
Сіль - щіпка
Рослинна Олія - ​​100мл

Начинка:

Нутелла

Форма: діаметр - 32см

Помадка:

Окріп - 50мл
Цукор - 1ст.л

Приготування:

Опара: тепле молоко + дріжджі + 1 ч. л муки + 1 ч. л цукру. Накрийте рушником і приберіть у тепло на 15 хвилин.

Замісіть тісто, накрийте кришкою і приберіть в тепло на 1,5-2 год.

Після розкочування щоразу залишайте тісто на вистоювання. При роботі з дріжджовим тістом уникайте протягів. Дріжджі люблять тепло.

Як тільки зберете пиріг у формі, знову накрийте і залиште на вистоювання тіста, тільки після цього змастіть жовтком і відправте в розігріту духовку на 30 хвилин при 180 градусах.

Готовий пиріг змастити помадкою та можна пригощати сім'ю.





На правах реклами