Ми у Facebook
26.04.2022, 19:40

У Рівненській області запустили чат-бот для пошуку роботи

Пошук роботи – наразі актуальний запит серед переселенців. Тому командою Master of Code Global, разом з Рівненською обласною державною адміністрацією, було створено “Employer Rivne Bot” для розміщення вакансій у Рівному та області.
Employer Bot – це чат-бот, створений для Telegram, який допомагає роботодавцеві у спрощеній формі викласти інформацію про актуальні вакансії та прискорити пошук кандидатів через зручний та популярний месенджер.

Як працює чат-бот


Роботодавець розпочинає активну сесію із чат-ботом, у декілька кліків вносить необхідну інформацію про вакансію та підтверджує її. Після цього, сформована вакансія потрапляє на розгляд модератора, після чого може бути схвалена або не схвалена для публікації у відповідному телеграм-каналі.

Чат-бот для роботодавців: "Пошук працівників Рівненщина" https://t.me/employer_rivne_bot
Телеграм канал для кандидатів, що шукають роботу: Робота на Рівненщині" https://t.me/work_in_Rivne_region

Для чого створили чат-бот


Оскільки з початком війни, велика кількість людей перемістилися зі східних регіонів, значно виріс попит на робочі місця. При цьому є багато підприємств різної величини, які шукають працівників. Тож для спрощення комунікації між роботодавцем та кандидатом, було створено Telegram-канал та Telegram-бот, які валідуються модератором від державного органу та обласного центру зайнятості.

Розробники наразі збирають зворотний зв'язок у користувачів та вноситимуть покращення до чат-бота, аби він був більш зручним у використанні. Зокрема з’явиться функція редагування вакансії під час її створення. А також інші можливості, які оптимізують роботу модератора та чат-бота.

Статистика роботи чат-боту


Кількість розміщених вакансій - 170
Кількість унікальних користувачів* – 949
*Кількість унікальних користувачів – це кількість роботодавців, які почали заповнювати вакансії або взаємодіяти з ботом.

Інформація про розробника


Master of Code Global – IT-компанія, яка має представництво у Черкасах, Києві, США та Канаді. Наразі очолює рейтинг топ-10 лідерів світу у ніші Conversational AI (розмовний штучний інтелект).

Посилання компанії:

https://masterofcode.com/
https://www.facebook.com/master.of.code.team
https://www.instagram.com/master.of.code.team/





На правах реклами