Ми у Facebook
03.05.2022, 17:04

Корисні поради: як позбутися гризунів на городі

Як позбутися гризунів в городі на довгий час — 2 методи, якими користувалися ще наші бабусі
Як позбутися гризунів в городі на довгий час — 2 методи, якими користувалися ще наші бабусі. Від набігу дрібних гризунів ніхто не застрахований.

Миші періодично з'являються в будь-якому городі, від набігу дрібних гризунів ніхто не застрахований. А боротися з гризунами треба, адже вони гризуть стебла рослин і кору дерев, поїдають насіння, плоди, що лежать на землі, інформує Ukr.Media.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Які квіти сіяти у травні: сприятливі дати місячного календаря

Не варто сподіватися, що позбутися від гризунів допоможе ваша кішка. Досвід показує, що більшість домашніх, та й вуличних котів мишей ловити відмовляються.

Хімія теж часом підводить, тим більше, що використовувати агресивні засоби не зовсім розумно, адже вони потрапляють в ґрунт.

Є два 2 способи, як позбутися гризунів надовго. Такими способами боролися з гризунами ще наші бабусі і до цього дня ці методи актуальні.

Перший спосіб — це посадити в городі бузину чорну або червону.

Там, де є ця рослина, гризуни не живуть, бо в її коренях міститься синильна кислота, яка дуже токсична для мишей. Один кущ бузини в городі — і мишей в городі немає.

Другий спосіб — це розкласти в городі помідорове бадилля.

Гризуни не переносять специфічного запаху помідорового бадилля, воно стане для них перешкодою на шляху в ваш город. Розкладіть бадилля між грядками, біля паркану — і проблема буде вирішена.





На правах реклами