Як зробити розпушувач в домашніх умовах: простий рецепт
- лимонна кислота (3 частини)
- сода (5 частин)
- крохмаль (6 частин)
- мука (12 частин)
Приготуання:
Усі інгредієнти змішати.
Декілька нюансів:
- Інгредієнти для розпушувача мають бути тонкого помелу.
- Лимонна кислота має великі гранули, тому її краще подрібнити у кавомолці.
- Усі інгредієнти бажано просіяти через сито та добре перемішати у сухій ємності.
- Кукурудзяний крохмаль можна замінити картопляним.
- З крохмалем пекарський порошок довше зберігається.
- У борошні присутня волога, тому щоб сода і лимонна кислота, що містяться в ньому, не вступали в реакцію, і суміш довше зберігала свої розпушують властивості, додають крохмаль.
- Зберігати в сухій банці з кришкою, що щільно закривається!
Як краще використовувати розпушувач:
Замішуючи тісто сухий пекарський порошок змішують з борошном (воно попередньо має бути просіяне), добре перемішують і потім додають до інших інгредієнтів.
розпушувач, готуємо вдома, корисні поради господиням, корисні поради рівнянам, домашні рецепти
Рак шкіри: рівнян запрошують перевірити родимки
У понеділок, 13 травня, в Рівненському обласному шкірвендиспансері можна буде отримати кваліфіковану консультацію спеціалістів щодо захворювань, пов'язаних з раком шкіри.
переглядів: 164
Закон про мобілізацію: які зміни ухвалила Верховна Рада
Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.
переглядів: 221
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 338
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 290
На Рівненщині вийде марка, присвячена битві під Гурбами
Визначили найкращу поштову марку та конверт до 80-річчя бою під Гурбами». Ним став ескіз із зображенням одного з командирів УПА Петра Олійника - «Енея».
переглядів: 363