Як зробити розпушувач в домашніх умовах: простий рецепт
- лимонна кислота (3 частини)
- сода (5 частин)
- крохмаль (6 частин)
- мука (12 частин)
Приготуання:
Усі інгредієнти змішати.
Декілька нюансів:
- Інгредієнти для розпушувача мають бути тонкого помелу.
- Лимонна кислота має великі гранули, тому її краще подрібнити у кавомолці.
- Усі інгредієнти бажано просіяти через сито та добре перемішати у сухій ємності.
- Кукурудзяний крохмаль можна замінити картопляним.
- З крохмалем пекарський порошок довше зберігається.
- У борошні присутня волога, тому щоб сода і лимонна кислота, що містяться в ньому, не вступали в реакцію, і суміш довше зберігала свої розпушують властивості, додають крохмаль.
- Зберігати в сухій банці з кришкою, що щільно закривається!
Як краще використовувати розпушувач:
Замішуючи тісто сухий пекарський порошок змішують з борошном (воно попередньо має бути просіяне), добре перемішують і потім додають до інших інгредієнтів.
розпушувач, готуємо вдома, корисні поради господиням, корисні поради рівнянам, домашні рецепти
Куди подівся перший рівненський дуобус
Свого часу він став новинкою у нашому місті – тролейбус-гібрид, який міг їздити і від мережі, й власним ходом, користуючись пальним. Майже десятиліття тому, наприкінці березня 2016 року КП "Рівнеелектроавтотранс" оголосило про відкриті торги на придбання тролейбусів для міста.
переглядів: 196
Що можна і не можна робити, на які прикмети звернути увагу
Дізнайтеся, що може обіцяти сьогоднішній день, 23 січня.
переглядів: 122
На Рівненщині відкрили новий навчально-практичний центр
У Рівненському професійному коледжі автомобільно-механічних технологій відкрили сучасний центр обробки металу.
переглядів: 319
У Рівненському ліцеї №8 відновили очне навчання
З 22 січня у Рівненському ліцеї №8 відновлюється очне навчання.
переглядів: 311
Свята та іменини: День Соборності України
22 січня 2025 року — середа. 1064-й день війни в Україні.
переглядів: 315