Ми у Facebook
10.05.2022, 18:29

Рівнянина вчасно витягли з того світу

Сьогодні, 10 травня, чоловікові стало погано в маршрутці поблизу села Бармаки. Як пояснили медика, рівнянин втратив свідомість.
54-річний чоловік був на узбіччі дороги поруч з маршруткою. За словами очевидців, туди його винесли інші пасажири, які й розпочали проводити реанімаційні заходи.

Чоловік був без свідомості, у нього не було серцевої діяльності та дихання. Лікарка "швидкої" Наталія Тихонюк та фельдшерка Людмила Шмаранчук негайно розпочали проводити реанімаційні заходи відповідно до протоколів МОЗ.

Попередній діагноз - клінічна смерть.

Бригада "швидкої" півгодини проводила реанімаційні заходи. Доки у пацієнта відновилося самостійне дихання та серцева діяльність. Під час негайного транспортування до медичного закладу, чоловік прийшов до свідомості. На момент госпіталізації він був у задовільному стані.

Чоловіка відвезли до Рівненської обласної клінічної лікарні.

Про це повідомили з Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги.

"Дякуємо бригаді "екстренки" Рівненського пункту постійного базування у складі лікарки Наталії Тихонюк, фельдшерки Людмили Шмаранчук та водія Власік Миколи за професійну роботу. Завдяки вашій оперативності та фаховості ви врятувати життя людині", - йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, як повідомили з поліції Рівненщини, поліцейський офіцер Олександрійської ТГ Рівненського району побачив чоловіка без свідомості ще до прибуття медиків. І почав надавати невідкладну допомогу. Тож і правоохоронець долучився до порятунку людського життя.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ