Ми у Facebook
19.05.2022, 11:00

Чому рівнянам затримують соцвиплати

Фото: Рівне Суспільне

Рівняни зауважують, що виплату субсидій та державних соціальних допомог затримують. Почати отримувати кошти люди мали б десять днів тому. В управлінні держказначейства в області пояснюють, що затримка фінансування пов'язана з воєнним станом.
Рівняни Юлія та Олександр виховують трьох дітей. Соціальні виплати у травні ще не отримали. Про свою ситуацію розповіли UA:Рівне.

"Отримуємо кошти як багатодітні, також субсидію. Затримка є, мала отримати 8-9 травня, а дотепер немає. Добре, що чоловік працює, то якось викручуємося. Бажано зразу, щоб виплачували, звісно, але розуміємо ситуацію в країні, тому претензій не маємо", — каже рівнянка.

Виплату субсидій та державних соціальних допомог на Рівненщині затримують. Що кажуть чиновникиФото: Суспільне Рівне
сім'я Ніколайчуків

Директор департаменту соціальної політики Рівного Сергій Черній підтверджує, що зараз є затримка виплат всіх видів соцдопомоги. Зокрема — субсидій, допомоги малозабезпеченим сім'ям, одиноким матерям.

"За травень ми нарахували й подали в міністерство. Міністерство провело їх, направило кошти, кошти — це на папері. Живих коштів казначейство поки що не виплачує. Я думаю, що це складнощі в самій країні, відповідно, коли кошти будуть надходити, будуть виплачуватися. Як це буде скоро, ми не знаємо, кажуть, що мають в цьому місяці виплатити", — пояснює Сергій Черній.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ