Ми у Facebook
25.05.2022, 16:17

5 екшн-камер для любителів екстриму та подорожей

Для всіх тих, хто веде активний спосіб життя і хоче відобразити яскраві моменти, ми зібрали кілька варіантів екшн-камер на будь-який колір та смак. Від найпростіших до наворочених.

GoPro MAX


Камера, яку можна виділити серед інших моделей. Підкуповує вона тим, що має функцію зйомки на 360 градусів із роздільною здатністю до 6К. Сферичні таймлапси доступні для використання у GoPro MAX. Не турбуйтеся про те, що картинка буде не чіткою, адже в цьому продукті є ідеальна стабілізація, а за рахунок 6 мікрофонів ваш голос завжди буде чітким і чистим.

GoPro HERO10 black edition


Модель камери, як ковток свіжості у світі камер. Компанія розробник наголосила на стабілізації зображення. Вмонтувала потужний процесор GP2. Для користувача відкривається можливість зйомки 4К-відео зі швидкістю 120 к/с або Full HD відео на 240 к/с. Але в той же момент, ви можете вести прямі трансляції з камери не використовуючи комп'ютер.

Блогери – мандрівники оцінять кольоровий екран, розміщений спереду. Таким чином вони зможуть показати, що навколо і захопити себе в кадрі. Якщо ви надумаєте занурюватися з екшн-камера, то пам'ятайте, що пірнати можна не більше 10 метрів, раптом цього буде недостатньо, то рекомендуємо купити додатково чохли, які допоможуть зануритися глибше.

GoPro HERO 8 Black


Не зовсім нова модель, що підкуповує своєю ціною. Вести зйомку 4К вона може на швидкості 60 кадрів за секунду і Full HD на 240 к/с. Є функція TimeWarp 2.0 – прискорення знятого матеріалу. Вона була вдосконалена, саме тепер є регулювання швидкості та виставлення фокусу на об'єкті. Також є функція фото в русі від Apple під назвою LiveBurst. Зараз купити екшн-камеру можна по ціні в 200 долларів.

У комплекті йде кілька цікавих аксесуарів, а саме кейс Media Mod, в якому є мікрофон та кілька пристроїв для надійного кріплення спалаху та зовнішнього екрану. Це саме ті девайси, які найчастіше використовують блогери.

DJI Osmo Action


Камера, яка створює конкурентність усім вищезгаданим моделям, оскільки може регулювати налаштування не тільки відео, а й фото. За корпус DJI Osmo Action не потрібно хвилюватися, оскільки він має відмінну водонепроникність та захист від ударів та різних перепадів температури. Щодо кута огляду, то тут він середній – 145 градусів. Знімати відео власник зможе зі стабілізацією, доступна функція зйомки уповільненого відео, таку оцінять ті, хто хоче відобразити свої трюки.

Відрізняється від інших камер другим екраном, за рахунок нього ви завжди можете бути в курсі зйомки селфі. Якщо дуже потрібно, така модель камери може бути використана як відеореєстратор

Digma DiCam 880


За характеристиками вона поєднує всі функції в одну: зйомка в 4К зі швидкістю 60 к/с, два екрани для зручнішої зйомки себе. Звичайно ж не обділяти вас кріпленнями та водонепроникним боксом з яким можна занурюватися до 30 метрів. У комплекті йде пульт та зовнішній мікрофон, щоб звук на записі був чистим та чітким.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ