Ми у Facebook
09.06.2022, 09:43

Що на обід: Найсмачніша картопля з беконом

Готувати смачно - просто! Цей рецепт до обіду стане вам у пригоді. Маєте молоду або стару картоплю, трошки бекону і пучок кропу? У вас вийде ситна й смачна страва.
Рецепт запеченої картоплі з беконом:

- 8 картоплин
- 200 г бекону (можна й більше, якщо любите більше м'ясця)
- 60 г вершкового масла
- 4 зубчики часнику
- 6 ст л оливкової олії
- сіль-перець за смаком
- кріп

Спосіб приготування:

Помийте ретельно картоплю, обсушіть, можна обтерти паперовим рушником. Надріжте картоплину скибочками, але не до кінця (як на фото).

imgF=181607]

Змішайте олію, часник, сіль, перець. Можете додати сушені трави. Полийте картоплю запашною сумішшю, щоб олія потрапляла між скибочки. Викладіть її у форму.

Поріжте тоненько бекон, смужки викладіть між скибочки, якщо не влазить, то може й зверху трохи накривати картоплину.

Розігрійте духовку до 190 градусів, поставте пектись картоплю з беконом на 50 хв.



Готову картоплю полийте розтопленим вершковим маслом й посипте нашинкованим кропом.

Смачного!





На правах реклами