Готуємо біляші вдома: найкращий рецепт для найкращих господинь
Це дуже смачно, обов'язково спробуйте приготувати.
Борошно – 450 гр.
Вода – 100 гр.
Молоко – 150 гр.
Яйце - 1 шт.
Цукор – 1 ст.л.
Сіль – 1 ч.л.
Дріжджі – 7 гр.
Рослинна олія - 2 ст.л.
Фарш – 500 гр.
Цибуля - 1 шт.
Сіль, перець, суш. часник, хмелі-сунелі
Вода – 50 гр.
Етапи приготування:
1️⃣. У миску наливаємо воду, тепле молоко, насипаємо дріжджі, цукор, перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин (щоб підійшла опара).
2️⃣. Додаємо яйце, сіль, масло, просіяне борошно і замішуємо тісто. Даємо відпочити 1:00.
3️⃣. Для начинки до фаршу додаємо натерту цибулю, спеції, воду, змішуємо до однорідності.
4️⃣. Тісто розгортаємо в ковбаску, нарізаємо на шматочки по 60 гр. Розкочуємо, викладаємо начинку (трохи, ложечку) і збираємо краї у хвостик. Злегка розкочуємо і обсмажуємо в добре розігрітій олії до золотистості.
біляші, рецепт, готуєм разом, готуємо вдома, корисні поради господиням
СБУ затримала курсантку, яка готувала ракетний удар по казармах своїх одногрупників
Їй загрожує довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.
переглядів: 52
На Рівненщині ветерани можуть пройти безкоштовний ІТ-курс
Ветеранів, військових та їхні родини запрошують на безкоштовний IT-курс «DevOps Fundamentals».
переглядів: 139
У Рівному відбудеться вечір оркестрової музики
Розкішну програма оркестрової музики даруватимуть рівнянам Максим Кузьмич (фортепіано), Академічний камерний оркестр Рівненської обласної філармонії, диригент Костянтин Кімстач.
переглядів: 141
Чим грецька кава відрізняється від турецької
Кава є одним із найпопулярніших напоїв у світі, а багато культур мають свій власний погляд на неї. В Італії міцний еспресо має перевагу над заварною кавою, тоді як у В’єтнамі солона кава стала сучасним трендом.
переглядів: 187
Вітання Оксані з Днем ангела 2025
Сьогодні, 24 січня, шанують пам’ять святої преподобної Ксенії Римлянки. І тому не забудьте привітати своїх рідних, знайомих і близьких Оксан з Днем ангела.
переглядів: 338