Ми у Facebook
14.06.2022, 15:55

Готуємо смачне Віденське печиво: діти не випустять з рук

Печиво просте у приготуванні, а смачне настільки, що з'їдається практично відразу.
Віденське печиво

Складові:
▫️яйця курячі - 2 шт.
▫️цукор - 90 г
▫️вершкове масло - 180 г
▫️розпушувач — 10 г
▫️соль - 1 щіпка
▫️борошно - 480 г
▫️варення - 300 г

Спосіб приготування:
1. Яйця збиваємо в піну, додаємо цукор і добре перемішуємо.
2. Вводимо тепле вершкове масло, перемішуємо до однорідності.
3. Додаємо всі сипкі інгредієнти (розпушувач, сіль, борошно), замішуємо однорідне тісто.
4. Тісто ділимо навпіл, одну частину кладемо в морозильну камеру на 20 хвилин.
5. Другу частину розкочуємо в пласт завтовшки 2-3 мм. Змащуємо варенням усю поверхню.
6. Першу частину тесту натираємо на великій тертці поверх варення.
7. Випікаємо при 180 ° C 20 хвилин. Нарізаємо та насолоджуємося!

Смачного!





На правах реклами