Ми у Facebook
21.06.2022, 12:15

Підніміть настрій яскравими кольорами

Ми вважаємо, що настав час для щасливих квітів! Подарунок у вигляді квітів – ідеальний. Це неперевершений спосіб підвищити емоції (доставка квітів також може мати позитивний ефект). Здається, деякі квіти — і їх яскраві кольори — піднімають настрій більше, ніж інші.

Щасливі кольори квітів


Щасливі кольори – це яскраві, теплі кольори, такі як жовтий, помаранчевий, рожевий, червоний. Пастельні та витончені тони, такі як персиковий, світло-рожевий або бузковий, також можуть підняти настрій - хороші новини, адже такі забарвлення підійдуть для будь-якого свята.

Чим яскравіший і світліший колір, тим щасливішим і оптимістичнішим буде у вас відчуття. Ще один спосіб, за допомогою якого кольори можуть створювати щасливі емоції, – це поєднання кількох основних та додаткових кольорів разом для створення яскравого ефекту.

Але що це означає для квітів? Є, звичайно, багато щасливих кольорів на вибір. Ось наша вибірка лідерів, складена за допомогою професійних флористів бутика Dicentra:

Рожеві тюльпани. Рожеві тюльпани пробуджують почуття доброти, співчуття, прихильності та стануть ідеальною прикрасою весняного чи літнього букета. Якщо вам не до вподоби шикарні букети троянд, замовте не менш розкішний букет рожевих тюльпанів;
Жовті троянди. Жовтий колір, кажуть нам експерти, викликає почуття щастя, радості та тепла, а все тому, що він нагадує нам про сонце! Це також вселяє впевненість, ясність і задоволеність, що робить їх ідеальними квітами для лікування того, кого ви любите, перед новою проблемою, наприклад, при влаштуванні на нову роботу;
Помаранчеві хризантеми. Помаранчевий, як один із самих теплих тонів, особливо нагадує колір заходу сонця – одного з найзаспокійливіших дарів природи. Тому кажуть, що він урівноважує радість, оптимізм та мудрість. Це також ще один лідер великодньої квітки;
Червоні Гербери. Червоний — це, зазвичай, колір романтики та пристрасті, а доставка червоних квітів порадує всіх закоханих у День святого Валентина!
Фіолетові анемони. У кольоротерапії фіолетовий колір сповнений життя та енергії, і, мабуть, його екстравагантність допомагає стимулювати почуття натхнення, творчості та спокою. Фіолетові анемони допоможуть зберегти мотивацію та натхнення для всіх тих творчих проектів, які ви відкладали, та збережуть спокій, коли ви можете почуватися пригніченим.

Ви можете купити квіти, а відправка щасливих букетів не може бути простішою завдяки простій системі онлайн-замовлень на сайті Dicentra.ua. Просто скажіть нам, куди ви хотіли б відправити квіти, і ми поділимося добіркою дизайнів від наших флористів, зроблених спеціально для вас.

Гарантії якості


Якщо ви вирішите надіслати подарунки або квіти по Україні за допомогою нашого сервісу, ми гарантуємо:

• Доступні ціни;
• Індивідуальний підхід до замовлення;
• Повна підтримка клієнтів;
• Свіжий вибір квітів;
• Своєчасна доставка.

Ми можемо доставити квіткові композиції та подарунки будь-кому та куди-завгодно.





На правах реклами