Ми у Facebook
28.06.2022, 19:05

Найсмачніші повітряні чебуреки, що тануть в роті: рецепт

Ви повинні спробувати приготувати ці неймовірно ніжні чебуреки. Спробувавши їх, вам захочеться ще і ще!
СКЛАДОВІ:

● борошно - 3 склянки (ємність - 250 мл)
● вода холодна - 1 склянка
● маргарин вершковий - 125 г
● фарш м'ясний - 450 г
● цибуля ріпчаста - 1-2 шт.
● сіль, перець чорний мелений - за смаком
● спеції для фаршу – 0,5 ч. л.
● кріп сушений – 0,5 ч. л.
● олія рослинна - для смаження
● вода крижана (для фаршу) – 100-150 мл.


ПРИГОТУВАННЯ:

1. У глибоку миску просіяти необхідну кількість борошна. Додати 0,5 чайної ложки солі.
Влити воду і швидко, за допомогою вилки, змішати все до утворення грудок тіста.
2. Маргарин розтопити та довести до кипіння. Влити гарячим у тісто і також, за допомогою вилки, швидко все змішати.Вийде дуже м'яке, ніжне тісто. Тісто зібрати в кому, загорнути в харчову плівку і помістити в холодильник на 1,5-2 години.
3. Розділити тісто на 16-18 шматочків, кожен з яких скачати в кульку (кожна кулька - майбутня чебурек).
4. До м'ясного фаршу додати прокручену через м'ясорубку цибулю, сіль і перець - на смак, спеції, кріп.
Добре перемішати, додати крижаної води (кількість залежить від м'яса, з якого приготовлений фарш - він має бути в результаті рідким). Ще раз перемішати.
5. Робочу поверхню підпиляти трохи борошном. Кожну кульку тіста розкотити тонко. Викласти 1 столову ложку фаршу. Сформувати чебуреки - розкатане тісто загорнути разом із м'ясною начинкою, вилкою притиснути краї.
6. У сотейник влити достатню кількість олії. Викласти підготовлені чебуреки в масло, обсмажити на середньому вогні по 2-4 хвилини з кожного боку (час обсмажування залежить від вашого смаку). Викладати дуже смачні чебуреки на блюдо. Подати у гарячому вигляді. Найближчі та рідні люди, безумовно, оцінять Ваші зусилля.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ