Найсмачніші повітряні чебуреки, що тануть в роті: рецепт
● борошно - 3 склянки (ємність - 250 мл)
● вода холодна - 1 склянка
● маргарин вершковий - 125 г
● фарш м'ясний - 450 г
● цибуля ріпчаста - 1-2 шт.
● сіль, перець чорний мелений - за смаком
● спеції для фаршу – 0,5 ч. л.
● кріп сушений – 0,5 ч. л.
● олія рослинна - для смаження
● вода крижана (для фаршу) – 100-150 мл.
⠀
ПРИГОТУВАННЯ:
1. У глибоку миску просіяти необхідну кількість борошна. Додати 0,5 чайної ложки солі.
Влити воду і швидко, за допомогою вилки, змішати все до утворення грудок тіста.
2. Маргарин розтопити та довести до кипіння. Влити гарячим у тісто і також, за допомогою вилки, швидко все змішати.Вийде дуже м'яке, ніжне тісто. Тісто зібрати в кому, загорнути в харчову плівку і помістити в холодильник на 1,5-2 години.
3. Розділити тісто на 16-18 шматочків, кожен з яких скачати в кульку (кожна кулька - майбутня чебурек).
4. До м'ясного фаршу додати прокручену через м'ясорубку цибулю, сіль і перець - на смак, спеції, кріп.
Добре перемішати, додати крижаної води (кількість залежить від м'яса, з якого приготовлений фарш - він має бути в результаті рідким). Ще раз перемішати.
5. Робочу поверхню підпиляти трохи борошном. Кожну кульку тіста розкотити тонко. Викласти 1 столову ложку фаршу. Сформувати чебуреки - розкатане тісто загорнути разом із м'ясною начинкою, вилкою притиснути краї.
6. У сотейник влити достатню кількість олії. Викласти підготовлені чебуреки в масло, обсмажити на середньому вогні по 2-4 хвилини з кожного боку (час обсмажування залежить від вашого смаку). Викладати дуже смачні чебуреки на блюдо. Подати у гарячому вигляді. Найближчі та рідні люди, безумовно, оцінять Ваші зусилля.

чебуреки, рецепт, смачно, готуємо разом, готуємо вдома, корисні поради господиням, смачного
Швидко і ситно: готуємо ліниві пельмені за 40 хвилин

Спробуйте приготувати ліниві пельмені за нашим рецептом. Його перевага у тому, що страва готується дуже швидко, але не відстає від звичайних пельменів за смаком.
переглядів: 832
Український комік, родом з Рівненщини, розповів як схуд на 54 кілограми

Відомий український комік Володимир Жогло, який родом з Млинова, поділився вражаючою історією власного схуднення.
переглядів: 417
Рівнян попереджають про новий вид шахрайства

Поліція Рівненщини розповідає про вид шахрайства, коли постраждалим рекомендують нібито "покращити свій мобільний зв'язок".
переглядів: 300
Як військовим оформити заповіт і довіреність без нотаріуса

В умовах воєнного стану військові не завжди мають змогу звернутися до нотаріуса. У таких випадках Закон дозволяє посвідчувати правочини в особливому порядку.
переглядів: 287
Командир взводу «Да Вінчі» Іван Швая: шлях добровольців та уроки війни

У цьому інтерв’ю командир взводу Іван Швая розповість про бойовий шлях батальйону, особливості добровольчого руху, виклики війни та те, як українські воїни формують майбутнє країни на полі бою. Це історія мужності, братерства та незламної віри в перемогу.
переглядів: 592