Ми у Facebook
29.06.2022, 13:54

Макіяж “мокрою” технікою витримує навіть найбільшу спеку - лайфхак з TikTok

Представниці прекрасної статі чудово знають, що у спеку робити макіяж - невдячна справа. При високій температурі повітря та сонячних променях обличчя стає блискучим, тоналка не тримається, тіні скручують і все в такому роді...
А от користувачка TikTok Рейчел Ріглер впевнена, що завдяки її спеціальній техніці ідеальний макіяж можливий навіть у спеку 30 градусів.

У чому ж суть?


У своєму короткому відео Рейчел ділиться секретом свого стійкого макіяжу.
Дівчина опускає пензлик з тональною основою у склянку з водою, перемішує, а лише після цього наносить основу рівномірно на обличчя.

Звучить це якось дивно, та ефект вас точно вразить. І вуаля, готово. Ефект? Приховані вади та красива блискуча шкіра.

Кажуть, що цей б’юті-хак перевірила навіть сама Гуда - засновниця одного з найпотужніших косметичних брендів Huda Beauty. Тому, якщо вам потрібно зробити макіяж, а літня спека дає жару - варто спробувати.





Крім того, щоб точно зрозуміти суть техніки, в чому різниця із звичайним нанесенням,і чому шкіра така красива, можна намалювала одну щоку “водяною” технікою, а іншу — звичайною, а потім стерти одноразовою серветку. Там, де базова основа була нанесена стандартно, косметики залишиться більше, ніж на іншій, де вона наноситься «мокрим ефектом». Це означає, що такий спосіб нанесення тонального крему може стати нашим порятунком влітку – тональний крем не буде стікати з вашого обличчя.





На правах реклами