05.07.2022, 12:02

Кабачки в сирній паніровці: готуємо смакоту для сім'ї

Настав час готувати кабачки! Спробуйте зробити це за цим новим чудовим рецептом!
Складові:

Кабачок - 1 шт.
Олія - ​​1 ст. л.
Крупа манна - 4 ст. л.
Сир - 100 г
Петрушка - 1 пучок
Борошно - 100 г
Яйця курячі - 1 шт.
Сіль за смаком

Приготування:

1. Приготувати паніровку: натерти сир на дрібній тертці, дрібно нарізати зелень, додати манну крупу і все перемішати. Зелень необхідно попередньо вимити і висушити перед тим, як порізати в паніровку, тоді панування не склеюється і буде розсипчастим, що в даному випадку необхідно.
2. Кабачок нарізати на брусочки, попередньо вимивши його і очистивши від шкірки і насіння (якщо молодий кабачок, то можна цього і не робити, а відразу його нарізати брусочками).
3. Брусочки кабачка спочатку обваляти в борошні, потім вмочити в яйце, збите вилкою з сіллю в окремій тарілочці, потім знову обваляти в приготовленому паніровці і викласти на силіконову форму.
4. Коли форму буде заповнено, поставити її в духовку, розігріту до 160 ° С на 30-35 хвилин (остаточний час і температура залежать від характеристик вашої духовки). Готовність кабачків перевіряється зубочисткою: якщо кабачки стали м'якими, вони готові.