Кабачки в сирній паніровці: готуємо смакоту для сім'ї
⠀
Кабачок - 1 шт.
Олія - 1 ст. л.
Крупа манна - 4 ст. л.
Сир - 100 г
Петрушка - 1 пучок
Борошно - 100 г
Яйця курячі - 1 шт.
Сіль за смаком
⠀
Приготування:
⠀
1. Приготувати паніровку: натерти сир на дрібній тертці, дрібно нарізати зелень, додати манну крупу і все перемішати. Зелень необхідно попередньо вимити і висушити перед тим, як порізати в паніровку, тоді панування не склеюється і буде розсипчастим, що в даному випадку необхідно.
2. Кабачок нарізати на брусочки, попередньо вимивши його і очистивши від шкірки і насіння (якщо молодий кабачок, то можна цього і не робити, а відразу його нарізати брусочками).
3. Брусочки кабачка спочатку обваляти в борошні, потім вмочити в яйце, збите вилкою з сіллю в окремій тарілочці, потім знову обваляти в приготовленому паніровці і викласти на силіконову форму.
4. Коли форму буде заповнено, поставити її в духовку, розігріту до 160 ° С на 30-35 хвилин (остаточний час і температура залежать від характеристик вашої духовки). Готовність кабачків перевіряється зубочисткою: якщо кабачки стали м'якими, вони готові.
рецепт, смачно, готуємо разом, готуємо вдома, корисні поради господиням
Рак шкіри: рівнян запрошують перевірити родимки
У понеділок, 13 травня, в Рівненському обласному шкірвендиспансері можна буде отримати кваліфіковану консультацію спеціалістів щодо захворювань, пов'язаних з раком шкіри.
переглядів: 290
Закон про мобілізацію: які зміни ухвалила Верховна Рада
Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.
переглядів: 275
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 390
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 340
На Рівненщині вийде марка, присвячена битві під Гурбами
Визначили найкращу поштову марку та конверт до 80-річчя бою під Гурбами». Ним став ескіз із зображенням одного з командирів УПА Петра Олійника - «Енея».
переглядів: 394