Кабачки в сирній паніровці: готуємо смакоту для сім'ї
⠀
Кабачок - 1 шт.
Олія - 1 ст. л.
Крупа манна - 4 ст. л.
Сир - 100 г
Петрушка - 1 пучок
Борошно - 100 г
Яйця курячі - 1 шт.
Сіль за смаком
⠀
Приготування:
⠀
1. Приготувати паніровку: натерти сир на дрібній тертці, дрібно нарізати зелень, додати манну крупу і все перемішати. Зелень необхідно попередньо вимити і висушити перед тим, як порізати в паніровку, тоді панування не склеюється і буде розсипчастим, що в даному випадку необхідно.
2. Кабачок нарізати на брусочки, попередньо вимивши його і очистивши від шкірки і насіння (якщо молодий кабачок, то можна цього і не робити, а відразу його нарізати брусочками).
3. Брусочки кабачка спочатку обваляти в борошні, потім вмочити в яйце, збите вилкою з сіллю в окремій тарілочці, потім знову обваляти в приготовленому паніровці і викласти на силіконову форму.
4. Коли форму буде заповнено, поставити її в духовку, розігріту до 160 ° С на 30-35 хвилин (остаточний час і температура залежать від характеристик вашої духовки). Готовність кабачків перевіряється зубочисткою: якщо кабачки стали м'якими, вони готові.

рецепт, смачно, готуємо разом, готуємо вдома, корисні поради господиням
Львівські лікарі подарували нове життя 16-річній Соломії з Рівного

16-річна Соломія з Рівного, яка два роки жила в очікуванні донорської нирки через ниркову недостатність, спричинену ускладненнями після COVID-19, отримала свій шанс на нове життя. Спеціалісти Центру трансплантології Першого медичного об’єднання Львова успішно провели дівчинці пересадку донорського органу.
переглядів: 134
В Україні на третину побільшало мільйонерів за рік

Державна податкова служба України повідомила про значне зростання кількості громадян, які задекларували доходи понад мільйон гривень за 2024 рік. Цей показник збільшився на вражаючі 63% порівняно з попереднім роком, що свідчить про помітне зростання добробуту певної частини населення країни.
переглядів: 272
Швидко і ситно: готуємо ліниві пельмені за 40 хвилин

Спробуйте приготувати ліниві пельмені за нашим рецептом. Його перевага у тому, що страва готується дуже швидко, але не відстає від звичайних пельменів за смаком.
переглядів: 999
Український комік, родом з Рівненщини, розповів як схуд на 54 кілограми

Відомий український комік Володимир Жогло, який родом з Млинова, поділився вражаючою історією власного схуднення.
переглядів: 553
Рівнян попереджають про новий вид шахрайства

Поліція Рівненщини розповідає про вид шахрайства, коли постраждалим рекомендують нібито "покращити свій мобільний зв'язок".
переглядів: 425