Ми у Facebook
07.07.2022, 15:54

Ароматні та соковиті тефтелі в листковому тісті: рецепт

Ароматні тюфтельки, запечені в листковому тесті: соковите і ніжне м'ясо просто тане в роті!
Складові:

- Листкове тісто 200 г (Тісто краще взяти готове, бездрожжеве)
- Свинина 200 г
- Яловичина 200 г (можна інше м'ясо)
- Яйце 5 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Зелень 1 пуч.
- Яєчний жовток 1 шт.
- Сіль за смаком
- Чорний перець (мелений) за смаком

Приготування:

Пропустіть через м'ясорубку м'ясо, потім — 4 круто зварені яйця і цибулю. Вбийте в масу сире яйце, посоліть і поперчіть до смаку, додайте дрібно нарізану зелень (петрушку, кріп, зелену цибулю). Добре перемішайте. Листкове тісто розкотіть і наріжте дуже тонкими довгими смужками. З приготовленого фаршу вологими руками сформуйте невеликі тюфтельки. Потім оберніть їх смужками тіста, як клубочки ниткою. Перекладіть обернуті тістом м'ясні кульки на лист, вистелений пергаментом. За допомогою пензлика змастіть їх жовтком. Надішліть тефтелі в розігріту до 210град духовку. Запікайте 25-30хв.

Страва сама по собі калорійна, але може бути і дієтичнішою: дивлячись яке м'ясо ви виберете.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ