Найніжніший яблучний пиріг, що закохає вас у себе
Яблука - 4 шт.
Борошно - 180 гр.
Жовток - 2 шт.
Цукор - 140 гр.
Олія вершкове (можна маргарин) - 50 гр.
Молоко – 125 мл.
Розпушувач - 4 гр.
Сіль - 2 гр.
Як приготувати пиріг з яблуками в духовці?
Жовтки перетріть із цукром до білого. Цукру беріть половину, залишок ми використовуємо потім.
Олію розтопіть, і половину додайте до жовткової маси, потім молоко.
Введіть борошно, розпушувач та щіпку солі.
Все перемішайте до однорідності.
Форму для випікання застелите папером для випічки, вилийте тісто.
Яблука очистіть від шкірки і наріжте невеликими часточками.
Викладіть яблука на тісто, і полийте їх розтопленим маслом, що залишилося, і присипте цукром.
Духовку нагрійте до 180 ° С і випікайте там пиріг 30-35 хвилин.
рецепт, готуємо вдома, готуємо разом, смачно, корисні поради господиням
Ще частина послуг доступна у Дії
Ще частина послуг повернулися у Дію, адже реєстри ДРАЦС поступово відновлюють.
переглядів: 154
Відома журналістка пішла у монастир. Чоловічий
Відома журналістка Анна Махно продовжує досліджувати знакові місця у нашій області. На цей раз вона завітала до чоловічого монастиря.
переглядів: 612
ФОТО: У Рівному відбувається концерт "Різдвяні піснеспіви"
Сьогодні, 6 січня, у Рівному відбувається гала-концерт XXI фестивалю пісенно-музичного мистецтва "Різдвяні піснеспіви".
переглядів: 179
ФОТО: Колядки наповнили Рівне теплом
Під час фестивалю "Різдвяні піснеспіви" сьогодні у храмах Рівного звучали традиційні різдвяні твори у виконанні творчих колективів нашого міста.
переглядів: 219
У Рівному запрошують на унікальну екскурсію, аби поринути у світ минувщини
Щоб відчути справжній дух минулого запрошують на екскурсію, де ви зможете побачити унікальний інструмент, що є правонаступником старовинного органа Рівненського костелу святого Антонія.
переглядів: 226