Ми у Facebook
17.07.2022, 16:10

Життя поділилося на До та Після: жінка розповіла, що пережила під час ракетного удару по Вінниці

Фото з різницею 12 годин.

Ранок 14 липня у Вінниці розпочався з тривоги. Три ракети прилетіли від росії до міста. Це були ракети «Калібр», які рашисти випустили з малого ракетного корабля в районі мису Фіолент (окупований Крим).
“Приліт” був у цивільну інфраструктуру - офісний та медичний центр. Внаслідок вибуху ракет зруйновано приміщення, постраждали люди. Спочатку, за даними Націполіції нарахували 12 загиблих та 90 поранених людей. На сьогодні відомо про 23 людей, що загинули ( з них 3 дітей), а також 71 людина була госпіталізована. Загалом по медичну допомогу звернулися 197 осіб. А зниклими вважають 11 осіб.

Серед вінничан, які опинилися в пеклі ракетного обстрілу була Ольга Одуванчик. Жінка розповіла, що на момент прильоту ворожих ракет перебувала у медичному центрі “Нейромед”, де на 11 годину мали провести МРТ мамі її чоловіка. За дві хвилини, після того як жінки увійшли до медзакладу відбувся потужний вибух, здійнялася пожежа. Пластик в приміщенні почав активно горіти, капаючи на відвідувачів та персонал.

А далі ніби в кіно: “ти біжиш крізь полум'я на світ аби вижити…” - згадує Ольга.

У жінки була травмована осколком рука, кровотеча. На щастя, військовослужбовець, який опинився поруч, наклав джгут. Чоловік на білому мінівені довіз Ольгу та її свекруху до лікарні. У вінницькій травматології їм надали допомогу: як фізично, так і психологічну.

Жінка щиро вдячна усім, хто у важкий момент був поруч і допомагав.

З особистої сторінки ольги одуванчик у facebook
З особистої сторінки ольги одуванчик у facebook


14 липня став для Олі другим днем народження. За словами жінки, Бог подарував їм шанс жити. Адже вибратися з палаючого медцентру було майже неможливо. А життя відтепер поділилося на ДО та ПІСЛЯ.
Маму Олі проперували, стан в нормі. У жінки постраждало обличчя, обидві руки та ноги.

У Олі найбільше постраждала права рука, вона майже вся обпечена. Та попри все жінка дякує Богу, що вони з мамою залишилися живими.

З особистої сторінки ольги Одуванчик у facebook
З особистої сторінки ольги Одуванчик у facebook


Жінка також поділилася свїм емоційним станом після пережитого
З особистої сторінки ольги Одуванчик у  facebook
З особистої сторінки ольги Одуванчик у facebook


Бажаємо усім, хто постраждав після прильоту ворожих ракет міцного здоров'я та швидкого відновлення. Співчуваємо усім тим, хто втратив у цій трагедії рідних та близьких.
Слава Україні! Героям слава!





На правах реклами