Рецепт з курорту: Як приготувати найсмачніші Світязькі пончики
Ігредієнти:
1 л води,
1 скл. олії,
1 скл. цукру,
2 п. ваніліну,
100 г свіжих дріжджів,
борошно.
Закип'ятити окремо воду на олію, охолодити до теплого та змішати. Як охолоне, до суміші додати цукор, ванілін та дріжджі. Далі, поступово вимішуючи, потрібно додати борошно. Головне – взяти якісне борошно та дуже добре вимісити тісто на столі. Воно повинно бути гладким, як пластилін, інакше пончики не вдадуться. Дати тісту зійти хоча б 30 хв і вже тоді можна приступати до ліплення.
1 ложку начинки, і щільно зліпити в вигляді кульки. Пончики обсмажити на олії. Не варто класти на сковороду одразу багато, бо вони виростають. Із порції має вийти близько 25 пончиків. Коли пиріжки схолонуть, їх можна посипати цукровою пудрою.
Інгредієнти:
0,5 л води,
6 ст. ложок цукру,
6 ст. ложок олії,
50 г дріжджів,
борошно.
Воду підігріти, додати цукор і дріжджі, потім олії, поступово вимісити з борошном. Тісто потрібно замішувати не дуже круто, воно має бути середньої консистенції, не густе. Начинка, яку ви любите.
Інгредієнти:
1 л сироватки,
100 г дріжджів,
50 г горілки,
100 г олії,
200 г майонезу,
0,5 л цукру,
1 ч. ложка розпушувача для тіста, борошно.
Розмішати дріжджі з теплою сироваткою і цукром. Коли почнуть «шуміти», додати решту інгредієнтів. Замісити негусте тісто. Сформувати пончики.

рецепт з курорту, пампухи, пухкі пончики, рецепт пончиків, світязькі поники, споживач
Огірки погано зав’язуються: якими добривами їх підгодувати

Огірки — одна з найпопулярніших овочевих культур на городі. Але саме в період зав’язування плодів рослина потребує особливої уваги. Нестача живлення в цей час може призвести до скидання зав’язей, деформації плодів або слабкого врожаю.
переглядів: 334
Як зловити ляща: секрети літньої риболовлі

У спеку лящ стає вкрай обережним і пасивним, тому звичні методи риболовлі втрачають ефективність.
переглядів: 732
19 червня: астропрогноз для всіх знаків Зодіаку

Дізнайтеся, що вам підготували зорі на завтра.
переглядів: 352
Що робити, щоб квіти у вазі стояли довше: поради флористів

Отримавши букет квітів, кожен хоче, щоб він залишався свіжим та красивим якомога довше. Проте не всі знають, як правильно доглядати за рослинами, щоб вони радували око не кілька днів, а тиждень чи навіть більше.
переглядів: 352
Ситна вечеря нашвидкуруч: готуємо запечену картоплю із скумбрією

Пропонуємо вашій увазі апетитну запечену картоплю зі скумбрією. Це дуже швидка і легка в приготуванні страва, яка смакуватиме і дорослим, і малюкам.
переглядів: 386