Ми у Facebook
21.07.2022, 07:36

Сонечко в банці: Рецепт найсмачнішого абрикосового варення

Абрикоси такі стиглі, румяні, жовтобокі й солодкі, отже час зробити з них смачне вареннячко на зиму. Цей рецепт простий, але конфітюр з нього виходить мега ароматний та смачний!
Для приготування абрикосового варення вам знадобиться:

- 3 кг абрикосів без кісточки;
- 3 шт апельсин;
- 1 кг цукру;
- 3 пакетики Желфікс або Конфітюрка, але не обов'зково.
- пів ч. л. лимонної кислоти

Беремо один апельсин зі шкіркою, але витягуєм насіння і два чищених. Перебиваємо їх блендером, можна перекрутити на м'ясорубці. Вятягувати насіння обов'язково! Інакше варення буде гірчити.

В абрикоси дадаємо лимонну кислоту, апельсини, Желфікс, доводимо до кипіння помішуючи. Коли маса добре закипить і абрикоси трохи розм'якнуть додаємо цукор, проварюєте 10 хв і закатуєте в стерильних банках.

Смачного!





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ