Найсмачніші чебуреки з яйцями, зеленню та сиром
Тісто:
борошно просіяне -250 г.,
вода окріп - 150 мл.,
рослинна олія -25 г,
сіль - 0,5 ч.л.
Начинка:
3-4 яйця,
сир - 100-150 р.,
зелений лук - невеликий пучок.
ПРИГОТУВАННЯ:
У миску влити олію, окріп, сіль, перемішати, всипати просіяну муку, замісити тісто. Залишити на 15-20 хв.
Начинка: порізати цибулю, потерти сир на тертці, яйце кубиком, можна трохи посолити - за смаком.
Тісто розділити на 12-13 шматочків (невеликі чебуреки). Розкотити дуже тонко, підсипати муку не потрібно. Викласти начинку на одну половинку і защипати край. У розпеченій олії обсмажити з двох сторін.
рецепт, готуємо разом, готуємо вдома, корисні поради господиням, чебуреки
Уже цього тижня частина християн святкуватиме Великдень
Дізнайтеся усі дати цієї важливої для християн (і не тільки) події.
переглядів: 382
У Рівному відбудеться БЛАГОЯрмарок
Рівненська обласна філармонія долучається до ініціативи Святослава Кокоші й запрошують відвідати Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ у Органному залі!
переглядів: 388
У Рівному завершилися обласні змагання з шахів
Фінал Чемпіонату області з шахів проходив у приміщенні першої ДЮСШ Рівненської міської ради.
переглядів: 428
Сьогодні у Рівному буде лекція про історію фотографії
27 березня о 14:00 у Рівненській обласній універсальній бібліотеці запланована подвійна лекція про історію фотографії у Рівному.
переглядів: 362
День святої Матрони: що потрібно знати про цей день
27 березня - День нефролога та пам'ять святої Матрони в церковному календарі. До Нового року залишилося 279 днів. Це також 763-й день війни в Україні.
переглядів: 401