Ми у Facebook
24.07.2022, 20:33

Чим корисний мед, змішаний із холодною водою?

Медова вода - це справді приголомшливий засіб, який доступний абсолютно кожному. Позитивний вплив медової води на організм неможливо переоцінити.
●Одну чайну ложку меду розвести у склянці сирої води. Отримуємо 30% розчин меду, який за складом ідентичний плазмі. Мед у сирій воді формує кластерні зв'язки (структурує її). Це підвищує її цілющі властивості. Медова вода засвоюється організмом швидко та повністю.

●Ефект медової води Нормалізується травлення. Поліпшується робота всіх ланок ШКТ.

●Підвищується імунітет. Проходять хронічні нежиті, бронхіти, розріджується та виходить слиз із легень (природним шляхом – через кишечник).

●Притивопаразитний засіб

●Переварюються завали в кишечнику, розчиняються калові маси. Відбувається санація кишківника. Місце локалізації калового каміння знаходиться в області талії. Тому спочатку прийому медової води відзначаються випадки збільшення обсягу талії. Але це не повинно вас лякати. Пояснення просте: калові камені набрякли, стали м'якими і починають виходити з організму.

●Відбувається чищення всього організму на клітинному рівні.

●Підвищується антибактеріальний, противірусний ефект.

●Нормалізується робота товстої кишки.

●Медову воду в лікувально-профілактичних цілях потрібно пити вранці натще. Склянку медової води потрібно випити залпом. Це дуже важливо. Сфінктер шлунка відразу відкриється, і рідина потрапляє в кишечник, після чого вбирається в кров.

●Медовою водою протирають обличчя. Вона живить шкіру, робить її м'якою, бархатистою та ніжною. Це натуральна косметика. Найдавніша і найсучасніша одночасно.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини