Ми у Facebook
27.07.2022, 18:26

Шашлик зі свинини: три популярних способи приготування

Теплий сезон року - саме той час, коли варто готувати таку чудову страву як шашлик! Спробуйте приготувати його нашими порадами!
1 спосіб::

- свинина 1 кг;
- цибуля 300 г;
- вода мінеральна – 0,5 склянки;
- сіль;
- перець;
- мелений коріандр;
- оцет 5 ст. л.

2 спосіб:

Шашлик у пиві або квасі.
Дуже смачний шашлик, м'ясо якого маринувалося у пиві чи квасі (готуються вони однаково). На 1,5 кг м'яса 2 літри пива. Найкраще брати живе, яке містить хміль та солод. Цілком не підходить для маринаду пастеризоване пиво.
Замість пива можна використовувати квас. Найкраще домашній.

3 спосіб

Шашлик у лимонному соку.
Шашлики за цим рецептом у лимонному маринаді вийдуть не просто смачними, а просто чудовими, тому що вони і м'які, і соковиті.
М'ясо покласти в каструлю, додати цибулю, нарізану кільцями, сіль та спеції. Потім видавити сік 3-4 лимони без шкірки. М'ясо готове за 3 години.





На правах реклами